Select   language:

Puheenjohtajan palsta

Kalajokilaakson Golf ry:n puheenjohtaja kertoo Kalajoki Golfin tuoreimmat kuulumiset.

KATSE ETEENPÄIN👍

Kalajoki Golfin slogan ”Äitienpäivästä isänpäivään” näyttää osuvan tänäkin vuonna melkein nappiin.  Näin huhtikuun lopulla näyttää, että kenttä aukenee äitienpäivän tuntumassa.

Muutaman vuoden tauon jälkeen Kalajoen talvi näytti jälleen oikealta talvelta, sellaiselta vanhan hyvän ajan talvelta. Monena aikaisempana vuonna talvea ei tullut lainkaan ja olosuhteet kevättä varten ovat olleet haasteellisen. Kentän talvehtimisen kannalta haasteellisimpia ovat tilanteet, joissa lämpötilavaihtelut ovat suuria ja sateita tulee kaikissa olomuodoissa. Tällöin uhkana on erityisesti viheriöiden jäätyminen ja tämän torjuminen on varsin hankalaa. Nyt huhtikuussa tilanne näyttää varsin hyvältä, vaikka kevään lämpöaaltoa ei ole vielä tullutkaan. Näistä asioista on meidän pelaajien mielenkiintoista spekuloida, kun polte päästä pelaamaan on kova.

Kauden voi aloittaa vaikkapa Kalajoki Golfin uuden Pro Mikko Korkalaisen kertauskurssilla. Kurssit alkavat toukokuun alussa.

 PÄÄTÖKSET ON TEHTY, ON TEKOJEN AIKA

Eljas Rantala, Kalajokilaakson Golf ry, puheenjohtaja
Eljas Rantala, puheenjohtaja

Tehtiin historiallinen päätös.  Yhtiö luopuu ns. ”pakkovastikkeesta”. Tärkeä tavoite tässä uudessa maksujärjestelyssä on ennen kaikkea nostaa osakkeen arvoa ja haluttavuutta sekä aktivoida seuran jäseniä yhtiön osakkaiksi.

Syysyhtiökokous hyväksyi yksimielisesti hallituksen esityksen, jossa poistetaan osakkeen omistamiseen liittyvä pakollinen vastike. Yhtiön toiminnan perustana tulee olemaan: pelaamisesta maksetaan – ei osakkeen omistamisesta. Kaudella 2021 pilotoimme tätä uutta toimintamallia hinnoittelemalla pelituotteemme niin, että osakkeen omistaminen kannattaa ja aktiivinen pelaajaosakas saa rahoilleen vastinetta. Tärkeintä on, että osakkeenomistaja pelaa aina edullisimmin.

Päätöksen jälkeen osakekauppa on käynyt vilkkaana.  Meillä on ollut sellaisia osakkeenomistajia, joille osake on käynyt syystä tai toisesta tarpeettomaksi.  Kannustankin teitä seuran jäseniä nyt ostoksille. Osakkeen omistajana tulette saamaan konkreettisia etuja osakkeen omistuksesta mm. pelaamisesta tulee edullisempaa.

Kesä tulee, yllättävän nopeasti…⛳

Eljas Rantala, puheenjohtaja

Kalajokilaakson Golf

Ota yhteyttä