fi

Puheenjohtajan palsta

Kalajokilaakson Golf ry:n puheenjohtaja kertoo Hiekkasärkkien Golfin tuoreimmat kuulumiset.

Uudet kotisivut, Uudet säännöt, Uusi pelikausi

Kuten olet varmaan huomannut, käytössäsi on Kalajoki Golfin uudet, uudistuneet kotisivut.  Uutta ilmettä ohjaa vahva visuaalisuus.   Sivut ovat nyt entistä selkeämmät, luettavammat ja helppokäyttöisemmät.  Uudet kotisivut on laadittu uudelle alustalle ja erityisesti se parantaa niiden käytettävyyttä kännykällä ja muilla mobiilisovellutuksilla.  Luettavuus ja käytettävyys mobiililaitteilla oli yksi tärkeimmistä uudistuksen tavoitteista.  Tavoitteemme on myös että uudet sivut palvelevat entistä paremmin nykyistä jäsenistöä ja auttavat uusia golfin harrastajia tutustumaan lajiin.

Viime kesällä suoritettiin väylien kuvaus Drone -kuvausjärjestelmällä ja nyt pääsemme tutustumaan pelialueeseen ilmasta käsin.  Tulos on mielestäni hyvä ja näin peliajan ulkopuolellakin pääsee fiilistelemään kentälle ja laatimaan uusia pelitaktikointeja.

Kun pelikausi alkaa huhti-toukokuussa, golfia pelataan uusin säännöin.  Varsinkin meille pidempään pelanneille voi mennä hetken aikaa ennen kuin esimerkiksi pallon droppaaminen tapahtuu luonnostaan uudelta pudotuskorkeudelta eli polven tasolta.  (Vanha sananlasku ”Vanha koira ei tahdo oppia uusia temppuja”).   Uusien sääntöjen tavoitteet on:  yksinkertaisuus, johdonmukaisuus, oikeudenmukaisuus ja pelin nopeuttaminen.

Eljas Rantala, Kalajokilaakson Golf ry, puheenjohtaja
Eljas Rantala, puheenjohtaja

Uusiin sääntöihin kannattaa jo tutustua ennen uuden pelikauden alkua.  Uusien sääntöjen koulutus pidetään keskiviikkona 8.5. klubilla.  Koulutuksen tulee pitämään sääntövirtuoosi Asko Teittinen.  Asko on erityisen lahjakas sanankäyttäjä ja osaa värikkäästi kertoa miten mahdolliset probleemat ratkaistaan.  Laittakaapa 8.5.  kalentereihin ja tervetuloa koulutukseen.

Osalle pelikausi on jo avautunut jossain etelän viheriöillä.  Tätä kirjoittaessani maaliskuun alkupäivinä voi vain optimistisesti todeta että varmastikin ensi kuun perästä pelataan omalla kentällämmekin.

Tämä vuosi on alkanut monen osalta talviharjoittelun merkeissä erityisen innostuneesti.  Maanantai iltaisin ja torstai aamuisin on Ylivieskan Tennishallilla seuramme harjoitusvuoroissa on ollut porukkaa tosi aktiivisesti.  Kiitos siitä uudelle Pro  Kristalle joka on vetänyt innostavia harjoituksia.

Kilpailu- ja tapahtumakalenteri tämän kauden osalta alkaa olemaan melkein valmis……monia hyviä kisoja ja tapahtumia on tiedossa.

Seuran ja yhtiön toiminnoista vastaavat ovat kokoontuneet jo useita kertoja ja askel merkit ensi kauden toimintaan alkavat olla viittä vaille valmiina.

Kiitos siitä teille aktiiviset osallistujat.

Mukavaa kevättä

Eljas Rantala, puheenjohtaja

Kalajokilaakson Golf

Ota yhteyttä