Select   language:

PAR3 -harjoituskenttä

9 reikäinen PAR3 -harjoituskenttä on erinomainen paikka tutustua golfin pelaamiseen. Kentällä voi pelata kuka tahansa riippumatta kuuluuko jonkun golfseuran jäseneksi ja omistaako tasoituskortin eli Green cardin. Mailat voi vuokrata edullisesti klubilta. Lisäksi laaja ja monipuolinen harjoitusalue tarjoaa erinomaiset puitteet lajin harjoitteluun ja kehittymiseen pelaajana. Kalajoki Golfissa viihtyy koko perhe!

Ohjeita PAR3 -harjoituskentällä pelaavalle

PAR3 -harjoituskentälle ei tarvitse varata aikaa erikseen. Vaan kentälle mennään tulojärjestyksessä.

Huuda aina FORE (”Fooor”), mikäli pallosi suuntautuu toista pelaaja kohti. Jos kuulet saman huudon, suojaudu. Peliryhmään voi kuulua enintään neljä pelaajaa ja lyöntijäljet on korjattava kentältä sekä viheriöltä. Pelialueella olevat kastelulaitteiden kannet ovat niin sanottuja kiinteitä haittoja. Pallo siirretään niistä kauemmas, mutta ei kuitenkaan lähemmäs viheriötä. Pelialueen reunoilla olevat ovat ulkoarajan merkkejä. Jos pallo menee valkoisten merkkipaalujen ulkopuolelle, lyönti on uusittava.

Kalajoki Golfin PAR 3 jokamieskenttä
Kalajoki Golfin PAR3 -harjoituskenttä Hiekkasärkillä tarjoaa loistavat puitteet golfharrastukseen tutustumiseen koko perheelle.

Ota yhteyttä