Select   language:

Palvelut

Golfpuiston sydämen muodostavasta klubitalosta löytyvät ravintola, ProShop ja caddiemaster-palvelut. Klubitalossa toimii myös yhtiön/seuran toimisto. Toimisto ja ProShop on avoinna arkisin myös talvikuukausina, kun kenttä on suljettu pelaamiselta. Lisäksi klubitalon vieressä sijaitsevat pukuhuoneet, sauna ja kokoustila.

Ravintolasali, katettu terassi ja aurinkoterassi tarjoavat miellyttävät puitteet jopa 120 vieraalle. Klubimme perinteisten tuotteiden lisäksi tarjoamme maistuvia annoksia listalta tai makoisia itse leivottuja leivonnaisia sekä kesäkuukausina runsaasta noutopöydästä on tarjolla lounasta.

ProShopistamme löydät kaikki uusimmat välineet, tarvikkeet, kengät ja vaatteet golfin harrastamiseen. Panostamme laatuun ja ammattitaitoiset myyjämme palvelevat sinua mielellään.

Merkkeinä meillä on mm. Ping, Callaway, Titleist, Cobra, Adidas, Clicgear, Peak Performance, Alberto, Daily Sports, FootJoy, Odyssey, Wilson…

Voimme tarvittaessa sopia henkilökohtaisen ajan, jolloin katsomme sinulle sopivimmat välineet ja varusteet harrastuksen tukemiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä joko puh. 010 505 5510 tai kalajokigolf@kalajokigolf.fi


Ota yhteyttä