Select   language:

PAR73 kenttäesittely

PAR73 kenttä ja sen väylät sulautuvat ympäröivään merelliseen maisemaan ja luontoon.

Ainutlaatuinen Hiekkasärkkien maisemaa mukaileva hiekkapohjainen PAR73 -kenttä on pelikunnossa aikaisesta keväästä myöhälle syksyyn

18 reikäinen PAR73 -kenttä sijaitsee Kalajoella Hiekkasärkkien suositulla matkailualueella. Kenttä on Pekka Sivulan suunnittelema ja suunnittelun lähtökohtana on pidetty Hiekkasärkkien ainutlaatuisen luonnon huomioimista ja säilyttämistä. Suunnittelussa on pyritty huomioimaan ennen kaikkea klubipelaajan tarpeet. Kenttä yhdistyy luonteeltaankin osaksi Hiekkasärkkien muuta matkailutarjontaa. Hiekkasärkkien alueella on tarkoitus viihtyä ja samaan pyrittiin golfkentänkin osalta.

Kierroksesta jää hyvä mieli. Reititys etenee maaston ehdoilla. Pelaajaa ei piinata ylenpalttisella vaikeudella tai pituusvaatimuksilla. Pikkutarkkuutta vaativa peli ja astetta suurempien linjojen pitkät väylät vuorottelevat tasapainoisesti. Isot viheriöalueet on suunniteltu ja toteutettu huolella.

Hiekkapohjaisen maaston ansiosta pelaaminen on nautinto myöhäissyksyn sateillakin. Lisäksi laaja ja monipuolinen harjoitusalue tarjoaa erinomaiset puitteet lajin harjoitteluun ja kehittymiseen pelaajana. Kalajoen golfkeskuksessa viihtyy koko perhe!


PAR73 -kentän hinnasto

Aikuinen60€
Juniori25€Alle 18v.
Opiskelija30€Voimassa olevalla opiskelijakortilla
9 reikää aikuinen35€
9 reikää juniori15€Alle 18v.
9 reikää opiskelija25€Voimassa olevalla opiskelijakortilla
Vapaakorttipelaaja (NGU,FGA,FGMA,PGA, kapteenikierrokset)20€

Katso koko Kalajoki Golf -hinnasto

Ota yhteyttä