Select   language:

Vieraspelaajille

Tervetuloa golfaamaan kauden 2018 parhaan asiakaskokemuksen tunnustuksen saaneelle kentälle merelliseen ympäristöön Kalajoen Hiekkasärkille

Golflehden ”Pelaaja ensin” -jäsenpalautteen mukaan vieraspelaajat valitsivat Kalajoki Golfin parhaan asiakaskokemuksen golfkentäksi kaudelta 2018.

18 reikäinen PAR73 -kenttä on rakennettu lähelle merta ja hiekkapohjansa ansiosta on pelikunnossa aikaisin keväästä aina myöhälle syksyyn. Sadekkaan ei haittaa pelaamista. Paikoittain väylät ovat kapeita ja vaativat tarkkuutta. Lipun sijoituspaikkoja on viheriöillä runsaasti ja tämä takaa mielenkiinnon säilymisen päivästä toiseen.

Golfpuiston alueen erikoisuus on kentän sisälle sijoittuva loma-asuntoalue, jolloin pelaaja voi pistää golfkenkänsä jalkaan omalla terassillaan ja siirtyä lähellä olevalle ykkösteelle jalkaisin. Kannattaakin tutustua Kalajoen Keskusvaraamon kanssa yhteistyössä räätälöityihin Golfloma tarjouspaketteihimme, joihin kuuluu majoitus golfpuiston tuntumassa. Kalajoen Hiekkasärkät on mainio paikka viettää golflomaa koko perheen kanssa. Alueelta löytyy golfin lisäksi paljon muita aktiviteetteja, joista löytyy kattavasti tietoa visitkalajoki.fi -sivustolta.

Voitte varata peliajan caddiemasterilta 010 505 5511 tai Teetime.fi -palvelun kautta.

Kenttä on hieno ja hyvin hoidettu

Paikka, jonne on mukava tulla

Kenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen

Lähde: Golflehti ”Pelaaja ensin” -jäsenpalaute 2018

Kalajoki Golf on vieraspelaajien valitsema parhaan asiakaskokemuksen kenttä kaudelta 2018


Ajo-ohjeet

VT 8 Kalajoelta 8 km Kokkolaan suuntaan. Hiekkasärkät E (ABC/Raitti) liittymästä sisään. Seuraavasta liikenneympyrästä Keskuskarintietä venesatamaa kohti noin 900 m. Sitten vasemmalle Tiitaivalta pitkin kentälle noin 500 m. Tien reunassa on opasteet  ”Kalajoki Golf”.

Navigaattoriin: Kalajoki, Tiitaival 59

Kalajoki Golf vieraspelaajille - Kalajoki etäisyydet kartta

PAR73 -hinnasto

Aikuinen55€
Juniori25€Alle 18v.
Opiskelija30€Voimassa olevalla opiskelijakortilla
9 reikää aikuinen30€
9 reikää juniori15€
9 reikää opiskelija25€Voimassa olevalla opiskelijakortilla

PAR3 -harjoituskentän hinnasto

Aikuinen15€+ mailat 10€ = 25€
Juniori10€Alle 18v.
Lapsi5€Alle 10v.
Perhelippu40€Sis. 2 x aikuinen, 2 x juniori/lapsi ja vuokramailat

Katso koko Kalajoki Golfin hinnasto

Ota yhteyttä