Select   language:

Kevään edistyminen ja range

Kevät etenee taas kerran tuskastuttavan hitaasti. Poikkeuksellisen runsasluminen talvi koettaa pitää vielä pintansa. Onneksi lumet on viime päivinä saaneet kyytiä. Range on vielä osittain lumen peitossa ja märkä. Eiköhän se kuitenkin saada ensi viikon aikana käyttöön. ”Normaalikevään” aikataulusta ollaan n. 2-3 viikkoa perässä.

Netin kamera ykkösväylälle oikuttelee, joten se ei aina kerro koko totuutta. Lunta on jo vähemmän, mitä kuvassa näkyy. Kameran vikaa selvitetään…

Range pyritään avaamaan heti, kunhan se kuivahtaa sen verran, että pallojen kerääminen on mahdollista. Rangelle voi toki mennä nytkin, kun käyttää omia palloja. Myös rangepalloja on jonkin verran käytettävissä. Mattoja on paikallaan lyöntikatoksessa. Periaatteena on että kun pallot on lyöty, ne käydään porukalla keräämässä.

Kentällä päästiin poistamaan ensimmäiseltä viheriöltä muovipeite. Tilanne kyseisen viheriön osalta vaikuttaa lupaavalta. Kunhan lämpötila pysyy reilusti plussan puolella, eikä haittaisi vaikka saataisiin edes vähän vesisadetta, niin päästään taas pelaamaan.

Ota yhteyttä