Select   language:

Keijo Mäenpää on Kalajoki Golfin uusi toimitusjohtaja

Hiekkasärkät Golf Oy:n hallitus on tänään valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi ja Kalajokilaakson Golf ry:n toiminnanjohtajaksi Keijo Mäenpään. Keijo tulee Kalajoelle Seinäjoen Ruuhikoski Golf Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Keijolla on monipuolinen kokemus golfalalta yli kymmenen vuoden ajalta. Hän on ollut myös rakentamassa ja perustamassa Puula Golfia Kangasniemellä sekä toiminut sen toimitusjohtajana. Toivotamme Keijon tervetulleeksi Kalajoelle.

Samalla kiitämme lämpimästi Esa Takalaa ansiokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä Kalajoki Golfin hyväksi. Esa hoitaa tehtäviä vielä lokakuun lopulle, jolloin vahtivuoro vaihtuu.

Alla Keijon tervehdys Kalajoen golffareille.

”Aloitan Kalajoen golfkentällä toimitusjohtajana / toiminnanjohtajana positiivisen odottavalla mielellä. Palaan reilun 40 vuoden jälkeen takaisin kotiseudulleni ja se lämmittää mieltäni. Olen motivoitunut tehtävääni ja uskon meidän löytävän nopeasti yhteisen sävelen.

Olen syntynyt Merijärvellä, mutta upseerin urani on kuljettanut minua ympäri Suomea. Olen everstiluutnantti evp, mutta tämän lisäksi olen toiminut kahden golfkentän toimitusjohtajana sekä ELY- ja Leader-hankkeitten projektipäällikkönä. Virkatyöni ohella olen toiminut myös muualla urheilun parissa ja suorittanut taitolajeissa Ammattivalmentajan erikoisammattitutkinnon. Olen toiminut sekä Suomen maajoukkueen että Puolustusvoimien pistoolijoukkueen valmentajana sekä tuomarina lukuisissa kansainvälisissä arvokisoissa. Tätä nykyä pistooliammunta ja jousiammunta ovat sivuharrastuksina golfin rinnalla. Golfarina olen harrastepelaaja tasoituksella 20. Paljon kentällä, mutta vähän pelaamassa.

Perheeseeni kuuluu vaimo Jaana. Kieltenopettajana hänellä on nyt edessä opettajan töiden etsintä Kalajoen lähiseudulta. Meillä on kaksi tytärtä, joista toinen valmistui juuri KTM ja toinen kirjoitti keväällä ylioppilaaksi. Perheeseen kuuluu myös lukuisa määrä venäjänsinisiä kissoja.

Keskustelen mielelläni ihmisten kanssa, joten tulkaa reilusti juttelemaan tavatessamme! Keskustelemalla ja kuuntelemalla on mahdollisuus kotiutua mahdollisimman nopeasti uuteen yhteisöön.

Golfiin liittyvä perusajatukseni on, että golf on ilolla pelaamista. Suupielet ylöspäin niin itselläsi sekä pelikavereillasi on paljon mukavampaa. Turha puristus gripistä pois ja itse asiassa pelikin sujuu silloin paremmin.

Golfkentällä tavataan.

Keijo”

Ota yhteyttä