Select   language:

Seuran puheenjohtaja vaihtuu

On aika tulla ja on aika lähteä

Tuo lause tuli mieleeni, kun viime syksynä mietin tulevia golf vuosiani.

Olen saanut toimia 11 vuotta hienon urheiluseuran puheenjohtajana. Kiitos siitä luottamuksesta arvoisat Kalajokilaakson Golf ry:n jäsenet. Tämä aika on antanut minulle paljon kokemusta ja näkemystä golfista. Olen oppinut tuntemaan hienoja ihmisiä, jotka tekevät pyyteetöntä työtä harrastuksensa sekä sen kehittämisen eteen. 

Seuramme tarvitsee uusia tuulia ja ajatuksia sekä erityisesti toteuttajia Kalajoki Golfin edelleen kehittämiseksi. Vahdin vaihdon aika on tullut ja olen päättänyt, että en ole käytettävissä jatkossa Puheenjohtajan tehtävään.

Jäsenistölle tehdyn Pelaaja Ensin kysymysten vastauksissa oli muutama kommentti, että seurastamme on muodostumassa ikäihmisten seura. Asialla on tietysti toinenkin puoli.  Ahkerimmat talkoolaiset ja aktiivisimmin toimintaan osallistuvat tulevat selkeästi seuramme senioreista. Golf yhteisöömme mahtuu kaikki vauvasta – senioreihin.

Seuramme jäsenistön keski-ikä on noin 49,7 vuotta. En halua ottaa kantaa kuka voisi olla seuran uusi puheenjohtaja, sillä ko. asia on jäsenistön päätös. Toivoisin kuitenkin, että uuden puheenjohtajan myötä tulee nuorennusleikkaus.

Uuden puheenjohtajan ja johtokunnan on hyvä lähteä vuodelle 2022 ja siitä eteenpäin. Olemme yhdessä saavuttaneet sen tilanteen, että Kalajokilaakson Golf ry:n polku eteenpäin ei ole louhikkoinen.   Taloudellisesti seuran tilanne on erittäin hyvä ja jäsenistön määrän kasvu on saatu myöskin takaisin kasvu-uralle.

Erityisesti olen iloinen siitä, että me olemme yhdessä rakentaneet seurasta ja yhtiöstä ns. Kalajoki Golfin, joka puhaltaa yhteiseen hiileen hienojen golf kokemusten saavuttamiseksi.

Pohdiskelin tuossa myös seuran ja yhtiön nykyistä tilannetta ja siitä voi lyhyesti todeta, että viime vuosina olemme saavuttaneet sellaisia tuloksia, joista voimme hyvin olla ”rinta rottingilla”.

Pelaaja Ensin palautekyselyiden perusteella vieraspelaajat ovat jälleen kerran arvostaneet Kalajoki Golfin ykköseksi Suomessa. Kyselyssä arvioidaan koko toimintaa kuten kentän kuntoa, palvelua, tunnelmaa jne. Näissä kaikissa olemme onnistuneet. Jäsenpalautteissakin olimme TOP-7:ssä. Pelaaja ensin kyselyyn osallistuu noin 100 golfseuraa.

Kuitenkin jääkiekkovalmentaja Curt ”Curre” Lindströmiä lainatakseni aina voi tehdä ” lite bättre”.

Kiitos kannustuksesta, mukanaolostanne ja tuestanne näinä vuosina!

Eljas Rantala

Kalajokilaakson Golf ry:n puheenjohtaja 2010 – 2021

Ota yhteyttä