Select   language:

Kevättiedote nro 2

KALAJOKI GOLFIN RANGEN PALLOAUTOMAATTI ON NYT AVOINNA! 😍
Automaatti toimii normaalisti lähimaksulla tai e-Rangenapilla. Huomioittehan, että kaikki lyönnit tällä hetkellä vain matoilta. Harjoitusalueet ovat vielä kiinni. Toivomme huomioimaan myös voimassa olevat rajoitukset.

Magneettinapilla2€ / 3€Noin 24 palloa / 48 palloa
Lähimaksulla3€Noin 48 palloa

*Toimisto ja ProShop ovat avoinna arkisin klo 9:00-16:00. Käytäthän maskia asioidessasi klubilla.
*Klubilla ei vastaanoteta käteistä rahaa tälläkään kaudella.
*ProShopin kauden uutuuksia alkaa tulemaan pikkuhiljaa. Seuraa Kalajoki Golfin somea niin näet ensimmäisenä mitä tapahtuu!
*Kausimaksun helmikuun aikana maksaneille luvattiin hanska + pallotuubi tai lahjakortti klubin ravintolaan. Lahjat ovat nyt noudettavissa klubilta.
*Jotta kausi lähtee mukavasti käyntiin, on hyvä hieman treenata. PGA Pro Mikko Korkalaiselle voi varata jo tunteja sähköpostilla mikko.korkalainen(at)leijonagolf.fi tai puh. 050 595 6536. Mikko saapuu Kalajoelle kuun loppupuolella.
*Tulethan klubille, rangelle, kentälle ja tunneille vain terveenä. Käytäthän maskia sisätiloissa.

Kysyimme kenttämestari Risto Lavanderilta mietteitä keväästä. ”Kenttä on talvehtinut hyvin. Tällä viikolla on poistettu viheriöiltä suojamuoveja ja tilanne näyttää hyvältä. Viheriöt peitetään harsoilla, koska luvassa on vielä yöpakkasia. Kentällä on vielä lunta varjopaikoissa, joten avaamisesta tiedotamme myöhemmin.”

Kuva otettu perjantaina 16.4.2021


Ota yhteyttä