Select   language:

Kevättiedote nro 2

KALAJOKI GOLFIN RANGEN PALLOAUTOMAATTI ON NYT AVOINNA! ūüėć
Automaatti toimii normaalisti lähimaksulla tai e-Rangenapilla. Huomioittehan, että kaikki lyönnit tällä hetkellä vain matoilta. Harjoitusalueet ovat vielä kiinni. Toivomme huomioimaan myös voimassa olevat rajoitukset.

Magneettinapilla2‚ā¨ / 3‚ā¨Noin 24 palloa / 48 palloa
L√§himaksulla3‚ā¨Noin 48 palloa

*Toimisto ja ProShop ovat avoinna arkisin klo 9:00-16:00. Käytäthän maskia asioidessasi klubilla.
*Klubilla ei vastaanoteta käteistä rahaa tälläkään kaudella.
*ProShopin kauden uutuuksia alkaa tulemaan pikkuhiljaa. Seuraa Kalajoki Golfin somea niin näet ensimmäisenä mitä tapahtuu!
*Kausimaksun helmikuun aikana maksaneille luvattiin hanska + pallotuubi tai lahjakortti klubin ravintolaan. Lahjat ovat nyt noudettavissa klubilta.
*Jotta kausi lähtee mukavasti käyntiin, on hyvä hieman treenata. PGA Pro Mikko Korkalaiselle voi varata jo tunteja sähköpostilla mikko.korkalainen(at)leijonagolf.fi tai puh. 050 595 6536. Mikko saapuu Kalajoelle kuun loppupuolella.
*Tulethan klubille, rangelle, kentälle ja tunneille vain terveenä. Käytäthän maskia sisätiloissa.

Kysyimme kentt√§mestari Risto Lavanderilta mietteit√§ kev√§√§st√§. ”Kentt√§ on talvehtinut hyvin. T√§ll√§ viikolla on poistettu viheri√∂ilt√§ suojamuoveja ja tilanne n√§ytt√§√§ hyv√§lt√§. Viheri√∂t peitet√§√§n harsoilla, koska luvassa on viel√§ y√∂pakkasia. Kent√§ll√§ on viel√§ lunta varjopaikoissa, joten avaamisesta tiedotamme my√∂hemmin.”

Kuva otettu perjantaina 16.4.2021


Ota yhteyttä