Select   language:

Kevättiedote🌞

Kesä lähestyy hyvää vauhtia. Kentällä on vielä aika paljon lunta ja viheriöiden suojamuoveja ei ole vielä poistettu. Nettikamera klubin katolta näyttää 1. väylää, joka on, kuten muutkin väylät vielä lumen peitossa.⛄❄

ykkösväylä 1.4.2021

Range on osittain sulanut merenpuoleiselta reunalta, joten innokkaimmat voivat käydä kokeilemassa, miten lyönti on talvehtinut. Palloautomaatti ei ole käytössä joten omilla palloilla. Lyöntikatoksessa on pari mattoa, josta voi palloja lyödä. Palloautomaatti otetaan käyttöön heti, kunhan pallot voidaan keruuautolla kerätä. Kuten ao. kuvasta näkyy, myös klubin ja parkkialueen välinen alue on syksyn/talven aikana muuttunut🙂

Range+parkki 1.4.2021

Golfkurssien osalta tiedotamme aikatauluja heti, kun tiedämme, milloin harjoitusalueet ovat käytettävissä. Mikäli kevät etenee tätä vauhtia, ensimmäisiä kursseja on jo huhtikuun puolella.

Marinan Portin rakennustyömaa parkkialueemme vieressä on lähtenyt käyntiin ja voi aiheuttaa jonkin verran ylimääräistä liikennettä koko kesän ajan.

Marinan Portin työmaa 1.4.2021

Osakekauppa on tänä talvena ollut poikkeuksellisen vilkasta, kun tälle vuodelle vastike-/kausimaksujen osalta tehtiin muutoksia👍.

OIKEIN MUKAVAA PÄÄSIÄISEN AIKAA🌞

Ota yhteyttä