Select   language:

Kev√§ttiedoteūüĆě

Kes√§ l√§hestyy hyv√§√§ vauhtia. Kent√§ll√§ on viel√§ aika paljon lunta ja viheri√∂iden suojamuoveja ei ole viel√§ poistettu. Nettikamera klubin katolta n√§ytt√§√§ 1. v√§yl√§√§, joka on, kuten muutkin v√§yl√§t viel√§ lumen peitossa.‚õĄ‚ĚĄ

ykkösväylä 1.4.2021

Range on osittain sulanut merenpuoleiselta reunalta, joten innokkaimmat voivat k√§yd√§ kokeilemassa, miten ly√∂nti on talvehtinut. Palloautomaatti ei ole k√§yt√∂ss√§ joten omilla palloilla. Ly√∂ntikatoksessa on pari mattoa, josta voi palloja ly√∂d√§. Palloautomaatti otetaan k√§ytt√∂√∂n heti, kunhan pallot voidaan keruuautolla ker√§t√§. Kuten ao. kuvasta n√§kyy, my√∂s klubin ja parkkialueen v√§linen alue on syksyn/talven aikana muuttunutūüôā

Range+parkki 1.4.2021

Golfkurssien osalta tiedotamme aikatauluja heti, kun tiedämme, milloin harjoitusalueet ovat käytettävissä. Mikäli kevät etenee tätä vauhtia, ensimmäisiä kursseja on jo huhtikuun puolella.

Marinan Portin rakennustyömaa parkkialueemme vieressä on lähtenyt käyntiin ja voi aiheuttaa jonkin verran ylimääräistä liikennettä koko kesän ajan.

Marinan Portin työmaa 1.4.2021

Osakekauppa on t√§n√§ talvena ollut poikkeuksellisen vilkasta, kun t√§lle vuodelle vastike-/kausimaksujen osalta tehtiin muutoksiaūüĎć.

OIKEIN MUKAVAA P√Ą√ĄSI√ĄISEN AIKAAūüĆě

Ota yhteyttä