Select   language:

Hae Caddiemasteriksi Kalajoki Golfille kaudeksi 2021

Tulevalle kaudelle haemme joukkoomme iloisia ja palvelualttiita asiakaspalvelijoita huolehtimaan golfkeskuksen asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelutehtäviin kuuluu peliaikojen varaukset, kassanhoito, puhelinpalvelu, golfvarusteiden ja -vaatteiden myynti, jäsenrekisterin ylläpitoa, siivousta sekä kahvila- ja ravintolatyöt.
Työsuhde on määräaikainen ja ajoittuu toukokuu-syyskuu väliselle ajalle. Klubi on avoinna 7 päivänä viikossa, työvuoroja on 4-6 kpl/vko.
Toivomme hakijoilta iloista ja oma-aloitteista asennetta työhön, vastuunkantoa ja kykyä mukautua kiireiseenkin työrytmiin. Hakijan lajituntemus golfista tai aikaisempi kokemus caddiemaster- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Hakijan tulee olla yli 18-vuotias sekä hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna.
Jos tunnistat itsesi tai tiedät sopivan henkilön, ota yhteyttä!

Hakemukset CV:llä liitettynä voi lähettää 31.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kalajokigolf(at)kalajokigolf.fi

Kalajoki Golf sijaitsee Hiekkasärkkien kauniilla alueella noin 8 km päässä Kalajoen keskustasta. Golfkeskukseen kuuluu yksi 18-reikäinen ja yksi 9-reikäinen kenttä, harjoitusalue sekä täyden palvelun klubitalo.

Kalajoki Golf klubitalo

Ota yhteyttä