Select   language:

SENIOREIDEN 5-SEURAN TOUR FINAALI KE 19.8.

Huomenna 19.8.2020 kisataan Kalajoki Golfilla Senioreiden 5-seuran Tourin finaali. Kisassa on yhteislähtö klo 9:00-9:10. Kisainfo klubin edessä klo 8:30.

Kilpailuissa käytämme sähköistä tuloskorttia. Tuloskortti toimii NexGolf Basic-sovelluksella, jonka voi ladata Google play- tai App storesta. Basic-sovellus on maksuton.
Tarkemmat ohjeet mobiilituloskortin käytöstä alempana. Sovellus kannattaa ladata valmiiksi ennen kilpailua.

Klubillamme on keittolounas tarjolla kisan päätteeksi hintaan 10€/hlö sis. keitto, salaatti, leivät, levitteet, vesi sekä kahvi/tee. Pyydämme ennakkoilmoittautumista ruokailuun, kiitos. Varaamme keittoa vain ruokailuun ilmoittautuneiden verran.

Kilpailumaksu maksetaan jokaisen omaan seuraan. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä rahaa tällä hetkellä.

Ohjeistus mobiilissa tuloksien syöttämiseen:

HUOM! Kilpailussa käytettävä Nexgolf Mobiili ei vaadi maksullisen Nexgolf Premiumin ostamista, eli tulokset saa kirjattua ilmaisversiolla.

1. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta NexGolf App.

2. Saat tekstiviestinä tulospalvelukoodin. HUOM! Koodia käyttävät vain muiden seurojen jäsenet. Kalajokilaakson Golf ry:n jäsenet kirjautuvat palveluun omilla NexGolf-tunnuksilla.

3. Muiden seurojen jäsenet; kirjaudu sisään antamalla tekstiviestissä oleva kirjautumiskoodi käyttäjätunnukseksi, salasanan kohta tyhjäksi, oma seura ja hyväksymällä ehdot.

4. Tulosten syöttö voi alkaa vasta, kun oma lähtöaikasi on. Riittää, että yksi lähtöryhmästä merkitsee kaikkien tulokset sovellukseen. Muut voivat pitää kirjaa paperisella tuloskortilla.

5. Sovelluksessa käytössäsi on myös reaaliaikainen Leaderboard.

6. Tulokset allekirjoitetaan myös mobiilissa. Allekirjoituksen jälkeen huomatut virheet tulee ilmoittaa caddiemasterille.

7. Linkin videolla ohjeistus tulosten syöttämiseen. Lisäksi klubin henkilökunta auttaa mielellään sovelluksen käytössä.

Ota yhteyttä