Select   language:

METRO-TUKUN VENETSIALAISET LA 29.8.

Perinetinen Metro-Tukun Venetsilaiset kisataan Kalajoki Golfilla tulevana lauantaina 29.8. Pelimuoto on tasoituksellinen pistebogey. Sarjat naisille ja miehille. Peliryhmää saa toivoa.

Ohjelma:
Kisainfo klubin edessä klo 9:30
Yhteislähtö klo 10:00
Ruoka ja palkintojen jako noin klo 16:00
Klubi sulkeutuu klo 20:00 (ei iltaohjelmaa)

Kilpailuissa käytämme sähköistä tuloskorttia. Tuloskortti toimii NexGolf Basic-sovelluksella, jonka voi ladata Google play- tai App storesta. Basic-sovellus on maksuton.
Tarkemmat ohjeet mobiilituloskortin käytöstä alempana. Sovellus kannattaa ladata valmiiksi ennen kilpailua.

Ohjeistus tuloksien syöttämiseen mobiilissa:

HUOM! Kilpailussa käytettävä Nexgolf Mobiili ei vaadi maksullisen Nexgolf Premiumin ostamista, eli tulokset saa kirjattua ilmaisversiolla.

  1. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta NexGolf App.
  2. Saat tekstiviestinä tulospalvelukoodin. HUOM! Koodia käyttävät vain muiden seurojen jäsenet. Kalajokilaakson Golf ry:n jäsenet kirjautuvat palveluun omilla NexGolf-tunnuksilla.
  3. Muiden seurojen jäsenet; kirjaudu sisään antamalla tekstiviestissä oleva kirjautumiskoodi käyttäjätunnukseksi, salasanan kohta tyhjäksi, oma seura ja hyväksymällä ehdot.
  4. Tulosten syöttö voi alkaa vasta, kun oma lähtöaikaasi on 15min. Riittää, että yksi lähtöryhmästä merkitsee kaikkien tulokset sovellukseen. Muut voivat pitää kirjaa paperisella tuloskortilla.
  5. Sovelluksessa käytössäsi on myös reaaliaikainen Leaderboard.
  6. Tulokset allekirjoitetaan myös mobiilissa. Muistakaa allekirjoittaa kaikkien ryhmässä olevien kortit erikseen! Allekirjoituksen jälkeen huomatut virheet tulee ilmoittaa caddiemasterille.
  7. Linkin videolla ohjeistus tulosten syöttämiseen. Lisäksi klubin henkilökunta auttaa mielellään sovelluksen käytössä.

Ota yhteyttä