Select   language:

SEURAN PUUROJUHLA 9.11.

Tupa oli täysi, kun KlG:n Klubi- ja naistoimikunta järjesti puurojuhlan klubilla. Juhlassa muistettiin kauden aikan ansioituneita pelaajia.

Klubi- ja naistoimikunta järjesti puurojuhlan klubilla. Riisipuuroa olivat keittämässä kapteeni Jarmo Simonen ja uutena kapteenina 1.1.2020 aloittava Tapani Reinikainen. Ladykapteenina vuoden alusta aloittaa Tarja Reinikainen Leila Simosen jäädessä pois 13 vuoden jälkeen. Suuri kiitos Simosille näistä vuosista! <3
Jouni Anttila ja Tuija Kristiansson valittiin kauden 2019 Fair Play -pelaajiksi.
Mikko Tikkanen ja Airi Syrjä kiersivät eniten harjoituskierroksia Kalajoki Golfilla kaudella 2019. Muistamiset luovutti ladykapteeni Leila Simonen, Klubi- ja naistoimikunnan puheenjohtaja Tarja Reinikainen sekä seuran puheenjohtaja Eljas Rantala.
Suuren suuri kiitos näille kolmelle herralle kaudesta 2019. Koulutus- ja junioritoimikunnasta Miikka Joensuu, puheenjohtaja Antti Jutila ja Pentti Turpeinen.
Tuomas Törnvall ja Konsta Jutila menstyivät hienosti kauden aikana Fujitsu Finnish Junior Tourilla sekä Challenge ja Future Tourilla.
Ahkerasti junnutreeneissä käynyt Nelli Hietala oli vuoden juniori.
Pirjo Kortesoja menestyi hienosti OnGolf Finnish Senior Tourilla sekä Suomen seniorinaisten EM-joukkueen kanssa.
Pirjo luovutti senioreden Mestiksiin kiertopalkinnot. Kuvassa vasemmalta sarjojen voittajat Soile Lindelä N60, Pirkko Änkilä N70, Raimo Syrjälä M70. Takana Tapani Reinikainen M60 ja kiertopalkinnot luovuttanut Pirjo Kortesoja N50. M80 Uolevi Palola ja M50 Pasi Koskinen eivät olleet paikalla kuvanottohetkellä.
Reippaat puuronkeittäjät 🙂
Klubi- ja naistoimikunnasta kuvassa ladykapteeni Leila Simonen, Tarja Reinikainen ja Hannele Rantala. Kiitos naisille hienosta juhlasta! <3

Lisäksi muistettiin kauden aikana prosentuaalisesti eniten tasoitustaan pudottaneita Heidi Enqvistiä ja Jussi Haapakoskea.

KlG:n Senioritoimikunta valitsi vuoden senioriksi Jouni Pahkasalon.

Edustuspelaajista paikalle ei päässyt Niina Liias, joka pelaa ammattilaisena LETAS ja LET kiertueilla. Liias matkasi kisaamaan Santander Tourin parikisaan Espanjan Sevillaan.

Ota yhteyttä