Ylävalikko

WAGC -kisojen tuloksia

Keskiviikkona ja torstaina 19.-20.7. ratkottiin World Amateur Golf -tapahtumassa edustajia Niin Saimaalle Suomen finaaliin ja parikilpailun voittaja pari Torrequebradaan Espanjaan.

Kalajoen parikisasta keskiviikkona voittajapari tuli Oulusta, kun Antit Käyhkö ja Leskinen (OGK) voittivat niukalla yhden lyönnin erolla kakkoseksi tulleet KLG:n Janne Joki-Erkkilän  jaJarkko Koski-Vähälän. Kolmanneksi niin ikään lyönnin erolla olivat kaksikko Jouni Pahkasalo ja Jarmo Simonen KLG:stä. Voittajapari siis tästä kisasta finaaliin, joka pelataan Espanjan Benalmadenassa sijaitsevalle Torrequebradan golfklubilla.

Illalla kisatussa lähimmäs lippua -kisassa palloa lyötiin klubin terassilta 18. viheriölle. Yrityksiä illan aikana oli n. 60 ja voittajan Anne Kokon (EGS) tulos oli 89 cm. Kakkonen Tapani Reinikainen (KLG) löi 1,50 m ja Jarmo Simonen (KLG) 1,92 m. Nämä kolme saivat paikan Suomen finaaliin Saimaalle.

Torstaina oli vuorossa henkilökohtainen kisa. Kisassa oli tasoitusten perusteella viisi sarjaa ja sarjojen voittajat pääsivät Suomen finaaliin. Sarjojen voittajia olivat Jani Liias (KLG), Janne Joki-Erkkilä (KLG), Jarmo Simonen (KLG), Matti Raudaskoski (KLG) ja Leila Simonen (KLG). Suomen WAGC finaalikarsinta järjestetään kaksipäiväisenä finaalina 16. ja 17.9.2017 Holiday Club Saimaa golfin upealla kentällä. Finaalin parhaat lähtevät edustamaan Suomea Kuala Lumpuriin Malesiaan marraskuussa.

Lisätietoa tästä kiertueesta www.worldgolfers.fi

css.php