Ylävalikko

REIKÄPELIMESTARIT 2017; Niina Liias ja Seppo Mäkinen

Ratkaiseva birdie on tehty

Lauantaina ja sunnuntaina ratkottiin Kalajokilaakson Golfin reikäpelimestaruudet. Lauantaina aloitettiin 9 reiän otteluilla ja sunnuntaiaamuna semifinaaliparit ja iltapäivän finaalit pelattiin 18 reiän otteluina. Lauantain kierroksilta sunnuntain semiin selvisivät SCR-sarjassa Parit Niina Liias/Pekka Kujala ja Jani Liias/Niko Anttiroiko. Näistä pareista finaaliin pelasivat Liiaksen sisarukset Jani ja Niina. Finaali ratkesi tiukan kisan ja hienojen suoritusten jälkeen toiseksi viimeisellä reiällä, kun Niina upotti n. 5 metrin birdieputin sisään. Janilla oli samalla väylällä eagle lähellä, kun pallo pomppasi reiän yli ja pysähtyi n. 30 cm reiän taakse. Niina siirtyi ammattilaiseksi tänä vuonna ja hän pelasi poikkeuksellisesti ns. klubitiiltä (keltainen). Se ei tahtia haitannut vaan pitkälyöntinen Niina otti mestarin pytyn toisen kerran peräkkäin palkintokaappiinsa.

SCR kaavio

Voittoputti lähtee tästä

HCP -sarjassa aamun semeissä pelasivat Konsta Jutila/Seppo Mäkinen ja Teemu Penttinen/Helena Lappalainen. Mäkinen ja Penttinen kohtasivat finaalissa, josta kehkeytyi jännitysnäytelmä aina viimeiselle viheriölle asti, kun Seppo Mäkinen onnistui kaksi lyöntiä paremmalla tuloksella varmistamaan HCP-mestaruuden itselleen.

HCP kaavio

Mielenkiintoinen tapahtuma kaiken kaikkiaan, joka valitettavasti kärsi osallistujapulaa. Tapahtumaa kehitetään ensi vuoteen niin että siitä saadaan arvoisensa golftapahtuma. Reikäpeli on hieno pelimuoto niin pelattavaksi kuin myös seurattavaksi.

 

 

ONNITTELUT VOITTAJILLE

css.php