Ylävalikko

TULOSSATOA SYYSRETKELTÄ

Kalajokilaakson Golf ry:n naistoimikunnan järjestämä retki suuntautui tänä syksynä Tahkolle. Mukana matkalla oli 53 henkilöä+ luotettava kuljettaja Ville. Olosuhteet perillä oli kaikin puolin loistavat, majoitus hulppeissa lomaosakkeissa, ruoka klubeilla hyvää ja kentät hyvässä kunnossa, aurinko helli meitä molempina päivinä ja seura oli A -luokkaa.
Ensimmäisenä pelipäivänä kisattiin 4 hengen joukkueina ja samalla oli tietenkin henkilökohtainen pb-kisa. Peli pelattiin uudella kentällä.
Joukkueista parhaat pisteet keräsi Kaija Mikkola, Paula Palola, Pekka Ojala ja Timo Mäkelä, pisteet 80. Toiseksi pistemäärällä 74 tuli Hilkka Perälä, Raija Ojala, Veli Saari ja Martti Palola. Kolmas pistemäärällä 73 Karita Mäkelä, Iiris Koskinen, Veikko Nikkarikoski ja Pasi Koskinen.

Hilkka Perälä teki kentän vaikeimmalle väylälle eaglen eli pallo kahdella reikään.

Ensimmäisen päivän parhaasta henkilokohtaisesta tuloksesta vastasi Jarmo Simonen 34 pb. 2. Toivo Latvakoski, 32 pb 3. Kaija Mikkola, 32 pb, 30 pb oli seuraavilla henkilöillä: Veli Saari, Paula Palola, Timo Mäkelä, Leila Simonen, Sari Poola, Anna-Maija Virtanen, Asko Männistö ja Esa Lauri.
Sunnuntaina siirryttiin aamupalan jälkeen Vanhalle kentälle.

Pelimuotona on parikisa bestball. Parit arvottiin lauantai-iltana ruokailun yhteydessä. Voittajaksi selvisi pisteillä 42 Pirkko Nikkarikoski ja Timo Mäkelä. 41 pistettä keräsivat Kirsti Himanka ja Jouko Moilanen, Seija Kaila ja Jari Mikkola, Seija Kalajo ja Martti Palola.
Parhaat henkilökohtaiset pisteet sunnuntaina keräsi Seija Kalajo 36 pb.
toinen Jouko Moilanen, 35 pb, 33 pb keräsivat Pirkko Nikkarikoski, Timo Mäkelä ja Hannele Latvakoski.

Kun kahden päivän pisteet laskettiin yhteen, kiertopalkinto jäi Kalajoelle (edellisinä vuosina ollut Nokialla ja Seinäjoella) Kapteeni Jarmo Simoselle, yhteistulos 63 pb. Kisa oli tiukka, silla samat pisteet laskettiin myos Timo Mäkelälle ja Seija Kalajolle, mutta pienin slope ratkaisi kisan Jarmon hyväksi. Hilkka Perälä ja Jouko Moilanen saivat 62 pb.

Yksi epävirallinen kisa tässä ohessa oli Kalajoki vastaan muu Suomi. Joukkueisiin otettiin viiden parhaan pelaajan tulokset. Kahden päivän pisteiden jälkeen voittajaksi selvisi muu Suomi, 308 pb ja Kalajoen tulos oli 294 pb.
Mukava retki on taas tehty ja naistoimikunta kiittää mukana olleita! Kiitos myös siitä, etta naisten kauppa tyhjeni viimeistä tölkkiä myöten.

Aurinkoista syksyä toivottaen

Leila

css.php