Ylävalikko

Toimarin kevätkatsaus

Toimarin kevätkatsaus

Taas on talvi kääntynyt kevääseen ja kenttä paljastuu hitaasti mutta varmasti lumipeitteen alta. Menneenä talvena lunta olikin lähes ennätysmäärä. Lumi satoi jo aikaisin joulukuun puolella ja on sopivasti suojannut kenttää talven ajan. Kenttä on talvehtinut varsin hyvin ja kunhan saadaan vielä ilmat lämpimiksi ja edes hiukan sadetta, niin pääsemme avaamaan kentän pelattavaksi oikein hyvässä kunnossa. Range saatiinkin jo auki viime torstaina ja siellä on ollut vilskettä ja vilinää. Harjoitusviheriöt ovat vielä harsojen alla, mutta avataan heti, kunhan olosuhteet sen sallii.

Tällä hetkellä tavoite on päästä avaamaan viimeistään helatorstaina 10.5. Siitä lähtee kausi käyntiin. Kilpailuja ja erilaisia tapahtumia on mukavasti tarjolla. Niistä lisätietoa löytyy kalajokigolf.fi sivuilta kilpailukalenterista. Kalenteri päivitetään kokonaisuudessaan näkyville tämän viikon aikana.

Kentänhoidosta vastaavat luottomiehet Risto ja Mikko sekä koneiden ja kaluston huolto- ja korjaustyöt hoitaa Pauli. Kausiväestä tutut Riikka ja Miitta ovat jo töissä, joten kenttä on hyvissä käsissä.

Keittiössä häärii tuttuun tapaan Timo ja toimistossa Laura. Uusia caddiemastereita on koulutettu tehtäviin. Heidän esittely tulee myöhemmin. Ja kenellä peli tuntuu kaipaavan kehittämistä, niin käynti Rexan pakeilla auttaa varmasti.

Kentän ympäristössä tapahtuu isoja asioita, kun sekä Marinan että Kesärannan kaavoitus hyväksyttiin n. vuosi sitten. Kesärannan alueella, joka sijaitsee kentän ja meren välissä, on kunnallistekniikkaa rakennettu ja nyt on ensimmäiset loma-asuntorakentajat päässeet aloittamaan. Alueelle on kaavoitettu yli sata loma-asuntoa. Marina, eli rangen ja merenvälinen alue, on myös päässyt kehitysvaiheissa eteenpäin. Sille alueellehan on tulossa, kunhan kaikki toteutuu, n. 67.000 kerrosneliötä ja peräti 2.000 vuodepaikkaa. Golfkenttämme sijainti näiden isojen investointien keskipisteessä ja kun siihen vielä lisätään koko matkailukeskuksen kehittyminen ja kansainvälistyminen, antaa kaikki tämä meille vahvaa pohjaa tulevaisuuteen.

Aurinkoista golfkesää kaikille😊

Esa

css.php