Ylävalikko

Terkkuja Espanjasta!

Viikko jäljellä!

Vuosi on taas siinä vaiheessa, että LET:n karsintoihin olisi aikaa vielä viikko. Se tarkoittaa sitä että treenit keskittyy jo enemmän kohteeseen pelaamiseen kuin tekniikkaan, kuitenkaan sitä kokonaan unohtamatta. Enemmän siis keskitytään pelinomaiseen treenaamiseen kuin aikaisemmin.

Viime viikko kului Los Naranjos Golf Clubilla muiden suomalaisten nais-ammattilaisten kanssa, karsintoihin valmistavalla leirillä. Ajankohta leirille oli loistava ja eri kenttä, kuin missä olen harjoitellut. Se toi mukavaa vaihtelua treeneihin. Leirillä hiottiin pelisuunnitelmaa ja lähipeliä, ja voin ilokseni todeta että eteenpäin mentiin. 🙂

Tulevana sunnuntaina matka siis jatkuu Espanjasta, Marokon Marrakeshiin jossa pelataan niin esikarsinta kuin finaalikin. Omat pelini alkavat sopivasti itsenäisyyspäivänä ja tavoitehan on siis pelata tänä vuonna myös finaalissa, jotta ensi vuoden pelit olisi mahdollista kisata Euroopassa Suomen sijaan.

Hurjan paljon kiitoksia myös kaikkille tukijoukoille ja tukijoille, jotka ovat olleet mukana tänä vuonna. Ilman teitä en olisi nyt tavoittelemassa unelmiani.

 

Kalajoen Osuuspankki

Keski-Pohjanmaan Osuuspankki

Kultavieska Ky

Puusepänliike Liias Oy

Osuuskunta Valkeavesi

Mäkelä Timo

Kuljetus Rahkola Oy

Somero Jorma

Pajumaa Juha

Kotek Factory Service Oy

Kalajoen Lattia ja Sisustus Oy

Topi-Keittiöt Oy

Laaksojen OP Kiinteistökeskus Oy

Finntensid Oy

Näkötiimi Oy

Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy

Kalajoki Golf

 

Hyvää joulun odotusta kaikille!

-Niina

css.php