Ylävalikko

Syysretken tunnelmia

Kalajokilaakson Golfin seuran syysretki järjestettiin tänä syksynä 14.-15.9. Joroisten KartanoGolfiin ja Hankasalmen Revontuligolfiin.

 

Lauantaina 14.9. starttasi Kalajoki Golfin pihalta iloinen ryhmä golffaajia kohti joka vuotista seuranretkeä.  Retkeläisiä otettiin kyytiin vielä Alavieskasta ja Ylivieskasta niin, että kaiken kaikkiaan 41 golfaria matkusti kohti Joroisia.

Joroisissa odotti lämmin vastaanotto sekä sään että klubin puolesta. Porukkaan liittyivät mukaan myös Arvosen Jari ja Jarkko sekä lauantain kisaan paikallinen golfari Eero Attila.

Pelikierroksen jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Hankasalmea ja Revontuligolfia. Majoituimme Revontuligolfin yhteydessä oleviin hotellihuoneisiin ja mökkeihin, lisäksi meille oli lämmittetty valmiiksi savusauna ja illallisbuffetkin odotti valmiina.

Illallisen jälkeen jaettiin palkinnot päivän joukkuekisasta. Eero Attila oli järjestänyt ensimmäiselle kisapäivälle yhden erikoiskilpailun meitä piristämään ja sen voittoon pelasi Merja Liias. Merja olikin saanut palkinnon jo Eerolta Kartanogolfilla, kun Eero ei enään tullut mukaan Hankasalmelle.

Ensimmäisen kilpailupäivän PB HCP-joukkuekisan voitti joukkue, jossa pelasivat Paula Palola, Pekka Levonen, Pirkko Eroma ja Risto Vähäkangas (48 pistettä). Lauantain PB Scratch-joukkuekisan voitti joukkue, jossa pelasivat Asko Männistö, Jarmo Simonen, Timo Mäkelä ja Kirsti Himanka (29 p). Henkilökohtainen taisto kiertopalkinnosta, maineesta ja kunniasta säilyi ensimmäisen päivän jälkeen mukavan tiukkana, kun kuusi parhaiten suoriutunutta mahtuivat kaikki yhden pisteen sisään!

Lauantain PB-HCP –joukkuekisan voittivat joukkue Risto Vähäkangas, Paula Palola, Pekka Levonen ja Pirkko Eroma pistein 48.

 

Lauantain PB-SCratch –joukkukisan voittivat Jarmo Simonen, Kirsti Himanka, Asko Männistö ja Timo Mäkelä ja pisteitä 29!

Sunnuntaiaamuna aurinko paistoi täydeltä taivaalta, kun ensimmäiset pelaajat lähtivät Revontuligolfin kauniille kentälle.

Sunnuntaina Revontuligolfissa jatkettiin lauantaina aloitettua henkilökohtaista kilpailua ja kilpailtiin myös uusi joukkuekisa. Sunnuntain PB HCP-joukkuekisan voitti joukkue, jossa pelasivat Aaro Ojala, Timo Mäkelä, Pentti Himanka ja Jari Arvonen (54 pistettä). PB Scratch-joukkuekisan voitti joukkue, jossa pelasivat Eila Löfbacka, Kirsti Himanka, Jouko Moilanen ja Asko Männistö (29 p)

Aaro Ojala, Pentti Himanka, Timo Mäkelä ja Jari Arvonen, sunnuntain PB HCP ja 54 pistettä! Koko ryhmä oli iskussa!

 

 

Asko Männistö, Kirsti Himanka, Eila Löfbacka ja Jouko Moilanen PB-Scratch sunnuntain 29 p

Henkilökohtaisen kaksipäiväisen kilpailun voitti Jari Arvonen pelaten lauantaina 33 pistettä ja sunnuntaina huikeat 40 pistettä. Jari sai suorituksestaan palkinnoksi kuuluisan kiertopalkinnon, johon Mikkolan Jari kaivertaa nimen ja vuosiluvun osoitukseksi hienosta pelaamisesta.  Toiseksi henkilökohtaisessa kilpailussa sijoittui Timo Mäkelä pistein 29 ja 38. Kilpailun kolmannen sijan nappasi puolestaan  Pekka Levonen pistein 32 ja 35

 

Jari Arvonen, kahden päivän kisan voittaja pistein 33 + 40!

Onnea voittajille hienoista golfsuorituksista!

Pelireissusta päällimmäisenä jäi mieleen upeat kelit ja maisemat jo syyskuun puolivälissä. Palautteista saattoikin kuulla, että oltiin tyytyväisiä mielenkiintoisiin kenttiin ja mahtavaan keliin.

Nyt on hyvä suunnata katseet kauden viimeisiin kilpailuihin ja peleihin!

Klubi- ja naistoimikunta kiittää kaikkia osallistumisesta matkalle ja mukavasta seurasta!

Kuvat Aaro Ojala ja Kaisa Hautamäki

Teksti: Kaisa Hautamäki

KARTANO GOLF, JOROINEN, 14.9.2013

HENKILÖKOHTAINEN PB
Merja Liias 33
Karita Mäkelä 33
Kaisa Hautamäki 33
Jari Arvonen 33
Liisa Vähäkangas 32
Pekka Levonen 32

 LAUANTAIN JOUKKUEKISA PB/HCP
Paula Palola 48
Pekka Levonen
Pirkko Eroma
Risto Vähäkangas

LAUANTAIN JOUKKUEKISA PB/SCRATCH
Asko Männistö 29
Jarmo Simonen
Timo Mäkelä
Kirsti Himanka

REVONTULI GOLF, HANKASALMI, 15.9.2013

HENKILÖKOHTAINEN PB
Jari Arvonen 40
Seija Kalajo 40
Timo Mäkelä 38
Asko Männistö 35
Pekka Levonen 35
Pentti Himanka 34

SUNNUNTAIN JOUKKUEKISA PB/HCP
Aaro Ojala 54
Timo Mäkelä
Pentti Himanka
Jari Arvonen

SUNNUNTAIN JOUKKUEKISA PB/SCRATCH
Eila Löfbacka 29
Kirsti Himanka
Jouko Moilanen
Asko Männistö

KAHDEN PÄIVÄN HENKILÖKOHTAINEN KISA
1 Jari Arvonen 73
2 Timo Mäkelä 67
3 Pekka Levonen 67
4 Kaisa Hautamäki 64
5 Liisa Vähäkangas 63
6 Erkki Oja 63
7 Jouko Moilanen 63
8 Merja Liias 62
9 Seija Kalajo 61
10 Asko Männistö 60
11 Hilkka Männistö 60

css.php