Ylävalikko

SYYSRETKEN TULOKSIA

Tämän syksyn retki suuntautui Kauhajoelle ja Ähtäriin. Mukana retkellä oli 40 innokasta golffaria.

Lauantaina pelasimme Kauhajoella sumuisessa säässä, mutta ei se tuloksien tekoa haitannut. Parhaista tuloksista vastasivat Esa Anttila ja Jarmo Simonen, Esalla 38 ja Jarmolla 35 pb. Kolmanneksi lauantaina tuli Ojalan Pekka tuloksella 32 pb. Best ballina pelatun 4 hengen joukkuekisan voiton vei joukkue, jossa pelasivat Toivo Latvakoski, Timo Mäkelä, Mervi Kangaskortet ja Seija Kalajo, tulos 47 pb. Kisan ja ruokailun jälkeen matkamme jatkui Ähtäriin, jossa majoituimme Hotelli Mesikämmeneen.

Sunnuntaina siirryimme aamupalan jälkeen Ähtärin golfkentälle, jossa pelit jatkuivat samoilla pelimuodoilla. Kenttä oli mielenkiintoinen ja hyvässä kunnossa. Pään vaivaa saattoi aiheuttaa greenit, jotka olivat osittain hyvin pieniä. Parhaat pisteet Ähtäristä keräsi Erkki Oja, 36 pb. Toiseksi tuli Pekka Isopahkala tuloksella 35 pb ja kolmas Jaakko Heikkinen, 32 pb. Sunnuntain joukkuekisan voiton vei joukkue, jossa Rauha piti ”pojat”, Erkki Isopahkala, Erkki Oja ja Pentti Himanka, komennuksessaan.  Tulos oli 46 pistettä. Yhdellä pisteellä tämän kisan hävisi joukkue, jossa pelasivat Tuija Kristiansson, Sinikka Pajala, Jaakko Heikkinen ja Tapani Reinikainen.

Kahden päivän henkilökohtaisen kisan voitto ratkesi yhden pisteen erolla ja pokaali menee vuodeksi Anttilan Esalle, tulos 62 pb. Toiseksi tuli Tuija Kristansson, 61 pb ja kolmas oli Pekka Ojala, 59 pb.

Yhteenvetona: mukava porukka, mielenkiintoiset kentät ja hyvä palvelu molemmilla kentillä. Ensi vuoden retkikohteesta otetaan ehdotuksia vastaan. Linja-autossa jo ehdotettiin Pyhäsalmen kenttää ja toisena Nivala, majoitus Puustellissa. 🙂

Kiitos kaikille mukana olleille ja erityisesti kuljettajallemme Pekalle!

Terveisin Leila

css.php