Ylävalikko

Syyskokousten päätöksiä

Kalajokilaakson Golf ry:n syyskokouksessa 23.11. hyväksyttiin johtokunnan laatima budjetti ja toimintasuunnitelma sekä vahvistettiin 2016 liittymis- ja jäsenmaksut. 2016 aikuisten jäsenmaksu on 80 euroa, juniorit alle 18v 25 euroa sekä perhekohtainen liittymismaksu 50 euroa.

Eljas Rantala jatkaa seuran puheenjohtajana. Erovuoroisista johtokunnan jäsenistä jatkaa Jari Mäkelä, Matti Ojala ja Pirjo Kortesoja. Matti Myllylahti luopui omasta pyynnöstä johtokunnan jäsenyydestä. Uusia johtokunnan jäseniä ovat Tapani Reinikainen ja Janne Mustonen. Muut johtokunnan jäsenet ovat Kaisa Hautamäki, Rauha Ojala, Reijo Linna ja Antti Jutila.

Hiekkasärkät Golf Oy:n syyskokouksessa 23.11. hyväksyttiin hallituksen esittämä budjetti tulevalle vuodelle. Yhtiövastike 2016 on 610 euroa/pelioikeus.

Syyskuussa tehty ”Pelaaja ensin” – kysely antoi hyvää palautetta golfyhteisömme toiminnasta. Sekä omien jäsenten että vieraspelaajien antama palaute oli Golfliiton tietojen mukaan maan huippuluokkaa. Varsinkin kentän kunto, viheriöt ja väylät, saivat erinomaiset tulokset. Lisäksi ystävällinen palvelu ja proshopin laaja valikoima sai kiitosta. Kaikilla osa-alueilla olimme selkeästi valtakunnan keskiarvojen yläpuolella. Parannettavaakin löytyi, sillä varsinkin uusien harrastajien saaminen mukaan kilpailuihin ja tapahtumiin antaa kaikille aktiivisille tehtävän, ”mitä Sinä voit tehdä kynnyksen madaltamiseksi”. Myös muita kehittämiskohteita tuli ilmi, joten talven ja kevään aikana pyrimme vastaamaan näiden kehittämiskohteiden parantamiseksi.

Pitkä pelikausi päättyi Isäinpäivään. Kausi avattiin jo 23.4. ja koko kauden saimme pelata kesäviheriöille. Taisikin olla ensimmäinen kerta, kun pystyimme lunastamaan lupauksemme – ”Äitienpäivästä Isäinpäivään”. Kenttä on nyt ”talvilomalla” ja tulevan kauden valmistelut ovat jo käynnissä. Toivotaan, että talvi on suosiollinen meille ja että pystyisimme avaamaan kentän jälleen täydessä iskussa jo huhti- toukokuun vaihteessa.

Kevättä odotellessa kaikille osakkaille, jäsenille sekä kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille yhteisesti valtavan kokoinen kiitos kuluneesta kaudesta, rauhallista joulun odotusta ja erinomaista uutta vuotta 2016.

Terveisin Esa, Risto, Mikko, Pauli, Laura ja koko henkilökunta 2015

css.php