Ylävalikko

Syyskelit mitä parhaimmillaan!

Syyskuu lähenee puoliväliään, aurinko paistaa, kosteus hiipii öisin kentälle ja puut kellastuvat. Kyllä, nyt kentällä saa nauttia luonnosta parhaimmillaan.

 

Tämäkin on tapa nauttia luonnosta!

 

Haasteensa pelaamiseen tuo oikeanlainen varustautuminen. Kengät, hansikkaat ja tuulta pitävät päällysvaatteet (joiden pitäisi kuitenkin hengittää) ovat itsestään selvyys. Suurin haaste, kosteus, tuo oman haasteensa pelaamiseen, lyönnit raffista ovat kuin märällä lapasella läppäisi poskelle (jos et usko, kokeile!) ja kengät keräävät kaiken kosteuden! Kun itse aikoinaan aloitin pelaamisen, ostin ensimmäisenä tietenkin halvimmat mahdolliset kengät, jotka ”yllätys, yllätys” imivät paremmin kuin Soft Embo – talouspaperi (jos mainoksiin on uskomista). Ajan myötä sitä on alkanut arvostamaan laatumerkkejä, joilla useimmilla on vielä vuoden takuu vedenpitävyydessä!!! Mistä näitä superkenkiä saa? Noh, niitähän saa mistäs muualtakaan kuin Kalajoki Golfin Pro Shopista, vielä syysalennuksella. Tule ja testaa. Kokojakin on vielä jäljellä pitkälti kaikenlaisille tallaajille!

 

Pro Shopissa syysale!

 

Pelikausi alkaa hiljalleen lähestyä loppuaan, taitaahan tässä ollakin jo pidetty lähemmäs 90 erilaista kilpailua tai yritystapahtumaa ja päivät ovat venyneet usein todella, todella pitkiksi. Paljon on opittu ja mietintämyssy on jo päässä tulevan kauden tapahtumia ajatellen. Mutta mitä vielä, siellähän on parhaimmat kilpailut vielä edessä! Aluksi 22-23.9 on Nivalaa vastaan perinteinen kylätappelu,  mihin kapteenimme Leila ja Jarmo Simonen ovat valinneet seuran edustajat. Kilpailu pelataan ensin 22.9 Nivalassa ja 23.9 Kalajoella. Sitten tuleekin 29.9 Dyyni Open ja Dyyni valopallo Open, joka tietenkin päättyy karaoken epämääräiseen, mutta sitäkin varmempaan lauluun klubilla. Eräs kukkoileva vakioasiakas onkin kuulemma sanoittanut oman laulunsa tätä iltaa varten ja aikoo esittää sen klubilla (korvatulppien myyntiä harkitaan siis kyseiselle illalle). Kauden päätöskilpailu pelataan 6.10 Statiivi Openin merkeissä, missä pelimuotona toimii 2-henkisin joukkuein sekaparipeli: 6 x scramble, 6 x greensome ja 6 x foursome. Siinä onkin merkitsijöillä tekemistä ja tarkkaavaisuuden tarvetta, jotta vastustaja pysyy oikeassa pelimuodossa. Ja jos kelit sallii, kyllähän me jonkinlainen kinkku-kilpailu vielä järjestetään.

 

Nyt kaikki nauttimaan syksystä ja Pro Shopin loistavista alennuksista.

Petri Westerlund

css.php