Ylävalikko

Seuran kuulumisia

Seuran johtokunta on kokoontunut tänä vuonna kolme kertaa. Seuran talous on vakaalla pohjalla mutta jäsenmäärään pysyvyyteen, oikeastaan lisääntymiseen haluamme tänä vuonna kiinnittää erityistä huomiota. Tunnetusti golffarit ovat kilpailuhenkisiä, joten jäsenhankinta kisa on polkaistu käyntiin. Jäsenelle jonka hankkii viisi uutta jäsentä saa 200 € lahjakortin. Tutustu kisaan tarkemmin seuran kotisivuilla.
Tarvitsemme toimia, jotta nämä uudet jäsenet sekä vähän passiivisemmat nykyiset jäsenet innostuvat pelaamaan ja tulevat aktiiviseksi osaksi golfyhteisöämme.
Viime kesänä käynnistetty ja hyväksi havaittu kenttäisäntä toiminta jatkuu myös tällä kaudella. Kenttäisäntä projektin tarkoituksena on mm. ruostuneiden pelitaitojen virittäminen sekä opastus miten vanhat jäsenet linkittyvät uuden pelaajan tueksi, jotta hänen on helppo tulla mukaan ”golf heimoon”. Seuraa infoa kenttäisäntä toiminnasta seuran sivuilta kevään aikana.
Junnutreenit ovat alkaneet. Tutkailkaapa ympärillenne löytyisikö lähipiiristänne uusia golffarin alkuja mukaan treeneihin.
Johtokunta jatkaa ideointia ja on valmis kuulemaan rakentavia ajatuksia toiminnan kehittämisestä.

Golfkärpänen polttelee nyt meillä useimmilla. Jokohan vappuna pelataan kesägreeneillä?
Tällä hetkellä näyttää hyvältä. Nähdään kohta kentällä.

Eljas Rantala

puheenjohtaja

Kalajokilaakson Golf ry

css.php