Ylävalikko

Senioreiden 5-seuran ottelu 2.6.

Perinteinen senioreiden 5-seuran ottelu käynnistyi tuulisissa, mutta välillä aurinkoisissakin merkeissä. Yhteensä 128 senioria oli lähdössä pelaamaan ja samalla kartoittamaan pistetiliään omalle seuralleen. Kilpailu alkoi jännittävissä merkeissä yhteislähdöllä, kello kymmeneltä. Tuloskortit haettuaan ja aamukahvit nautittuaan, kukin seniori erkani omalle aloitusväylälleen.

Ainoastaan kova puuskainen tuuli ei ollut pelaajien kiusana, vaan tällä kertaa myös arkivihollisemme varis! Tämä varis pariskunta oli päättänyt häiritä kilpailua varastamalla pelaajien golfpalloja. Meidän onneksemme siivekkäät eivät onnistuneet yrityksessään kuin pari kertaa. Tästä huolimatta kilpailu saatiin pelattua iloisella pelimielellä loppuun asti. Pitkän pelipäivän jälkeen tuloksia jännittäessä, täyttyi klubitalo puheensorinasta ja naurusta, tämän täytynee kertoa siitä että päivä oli onnistunut.

Kilpailun voitti naisten osalta Kalajoki Golfin ladykapteeni Leila Simonen hienolla tuloksella 38. Toiseksi tuli Kirsti Kangas (NSG) tuloksella 33 ja kolmanneksi ylsi Pirjo Kortesoja (KLG) tuloksella 32. Miesten puolella voittaja sai upeat 41 pistettä. Voittajan tittelin sai tällä kertaa Ojalan Pekka (KLG). Toisesta ja kolmannesta sijasta käytiin tiukka kamppailu, kun molemmat saivat saman tuloksen 36. Pienemmän slopen turvin toisen sijan sai itselleen Heikki Pietikäinen (NSG) ja kolmannelle sijalle pääsi Mauno Hyyppä (KoG).

Scratchissa parhaiten onnistui miehissä Pahkasalo Jouni (KLG) ja naisissa Kortesoja Pirjo (KLG)

Väylällä 16 lähimmäs lippua- erikoiskisan voitti Veikko Nikkarikoski (2,51m)

Ensimmäisen osaottelun jälkeen joukkuekilpailu näyttää Kalajokisittain hyvältä. Myös naisten että miesten voitot scratchista tuovat +5 pistettä/voitto lisää Kalajoelle.

voittajat

Joukkuetulokset 2.6

1. Kalajokilaakson Golf     351 pistettä

2. Nivalan Seudun Golf     305 pistettä

3. Kokkolan Golf               299 pistettä

4. Järviseudun Golfseura  280 pistettä

5. Jakobstads Golf – Pietarsaaren Golf   260 pistettä

 

 

 

Voittajat Leila Simonen KlG ja Pekka Ojala KlG

Turnaus jatkuu 16.6. Lappajärvellä.

 

 

 

css.php