Ylävalikko

REIKÄPELIFINAALI ON RATKENNUT!

IMG_5279
VOITTAJA ON JARNO PALOLA!
Viime vuotiseen tapaan tämän kaksikon ratkaisun hetket nähtiin väylällä 15. Jarno Palola nappaa voiton Niko Antti-Roikolta luvuin 4/3.
Onnea Jarnolle!
Huom! Tästä eteenpäin liveseuranta vain Kalajoki Golfin Facebook sivulla! 
Klubin sulkeuduttua pääsee henkilökuntakin kentälle jännittämään juuri sinne missä tapahtuu!
—————————Jarno lyö kahdellatoista lähestymisen 10 metriä pitkäksi bunkkeriin, kun Niko vastaavasti tiputtaa lähestymisen alle 2metriin. Bunkkerilyönnin ja ohi menneen putin jälkeen Jarno antaa reiän Nikolle, tilanne Jarnolle 4UP!
—————————-
Nikolle väylällä 11 ehein lyöntisarja tälle päivää, tuloksena par. Jarno pelastaa Phil Mickelsonmaisella bunkkerilyönnillä myös itselleen helpon parin ja väylä tasataan. Seitsemän väylää jäljellä, Jarno johtaa viidellä.
———————————-
Takaysi alkaa samalla tavalla kuin etuysi Jarnolle birdie ja Nikolle par, Jarno jo ratkaisevan tuntuiseen 5UP tilanteeseen, mutta vielä on väyliä jäljellä!
———————————-
Close, but no cigar – Nikon birdie yritys väylällä 9 vain senttejä ohi, reikä tasan ja tauolle siirrytään Jarnon johtaessa 4 väylän turvin!

——————————–

Lintuja lentää! Jarnolle päivän kolmas birdie, Nikon tuskaillessa lähestymisien kanssa, siirrytään tilanteeseen: Jarno 4UP!

——————————–

Sateen yltyessä väyllä 7, Jarno upottaa metrisen birdien, Nikon tehdessä parin. Jarno 3UP!

———————————-

Livetiimin käydessä Klubilla ja pelaajien siirtyessä väylälle nro.7 on tilanne muuttunut: Jarno 2UP!
———————————

Jarnolta täysin monsteriavaus mutkan yli noin 60metriin väylällä nro.5, Niko takametsässä. Greenillä Niko hallitsee hermonsa ja upottaa 3metrisen Parin ja reikä tasan!

———————————-

Niko kieräyttää noin 4metrisen birdien ohi ja myös väylä 4 tasataan molempien tehdässä helpot Par-tulokset!

———————————–

Kentällä olosuhteet ovat kohtalaisen vaikeat, pyörivä tuuli ja ajoittainen tihkusade ovat tänään pelaajien haittana. Huonon puttipelin johdosta molemmille bogey myös 3.väylältä ja reikä tasan.

————————————-

Molemmat pelaajat pienoisissa ongelmissa 2väylällä, Jarnon avaus puhki takametsään ja Nikon lähestyminen karkaa pitkäksi. Tuloksena molemmille bogey ja reikä tasan. Tilanne edelleen 1UP Jarnolle.

————————————-

Jarno säkittää ykkösellä noin 1,5m birdien ja siirtyy 1UP tilanteeseen!

—————————————

Reikäpeli finaali Antti-Roiko Niko vastaan Palola Jarno on alkanut!

Liveseuranta Facebookissa ja netissä!

Paras voittakoon!

————————————-

css.php