Ylävalikko

Osakastapahtumassa leppoisa tunnelma

Sunnuntai iltapäivällä Kalajoen klubitalolla pidettiin joka vuotinen tapahtuma osakkeen omistajille. Mukaan tämän vuotiseen tapahtumaan oli ilmoittautunut lähes 100 osakasta. Päivän aikana rangella oli mahdollista ottaa oppeja PGA Golf Pro Reijo Linnalta ja ProShopissa puolestaan saatiin tutustua kesän uutuustuotteisiin. Tapahtumaan kuului edellisvuosien tapaan 9 reikäinen golfkilpailu, jossa puolet pelaajista lähtivät tiiltä 1 ja toinen puoli tiiltä 10. Kilpailussa saatiin hyviä tuloksia ja yhteensä 14 pelaajaa saavuttivat vähintään 18 pistettä.

Osakastapahtuma 008

Klubitalolle kerääntyi arvontaan hyvin väkeä!

Kentälle oli molemmille puolikkaille laitettu erikoiskilpailut ja niissä menestyjät palkittiin ruhtinaallisesti. Väylällä nro. 3 lähimmäksi lippua pääsi Markku Tuura tuloksella 2,12m ja takaysillä väylällä nro. 16 puolestaan Esa Niemelä jäi 1,99m päähän Hole In Onesta. Kilpailumenestyksellä ei tällä kertaa ollut palkintojen jaossa merkitystä sillä kaikilla oli mahdollisuus voittaa, kun pelanneille osakkeille järjestettiin arvonta jossa palkintoina oli ProShopin logotuotteita. Kaiken kaikkiaan päivä oli hyvin onnistunut ja tunnelma klubilla oli leppoisan rentoa.

Lähimmäs lippua kilpailujen voittajat Markku Tuura ja Esa Niemelä.

Lähimmäs lippua kilpailujen voittajat Markku Tuura ja Esa Niemelä.

Muistattehan, että alkavan viikon lauantaina kentällä pelataan Kalajoki Golf Pro Shop Open ja samaan aikaan rangella on menossa Pingin, Callawayn ja Titleistin demopäivä. Vinkkejä lyömiseen ovat jakamassa PGA Pro Reijo Linna sekä Kalajoki Golfin oma mailaexpertti Niko Antti-Roiko. Tule tutustumaan uusiin tuotteisiin!

 

-Juho-

css.php