Ylävalikko

OP-Pari Open

OP-pari OPEN 30.6.2012

Palkitut ja palkitsijat onnellisina!

 

Huipputuloksia, 56 paria, sateen kastelemia pelaajia, mutta silti kosolti iloista kesämieltä ja kasassa on ainekset joista koostui kesäkuun viimeisenä kilpailuna Kalajoki Golfilla pelattu OP-pari OPEN.  Uutena peli muotona Kalajoella toiminut Amerikkalainen Greensome, saavutti pelaajien keskuudessa jopa niin suuren suosion, että kaikkia halukkaita ei millään voitu edes ottaa mukaan. Pelimuodossa kahden hengen joukkuein pelattavassa lyöntipelissä joukkueen molemmat pelaajat lyövät avauslyönnin ja molemmat suorittavat myös jatkolyönnin, mutta joukkuetoverin pallolla. Näiden kahdenlyönnin jälkeen joukkue valitsee itselleen mieluisemman pallon ja jatkaa sillä vuorotellen reikään saakka. Peliä jatkaa se, joka viimeksi ei lyönyt jatkettavaa palloa.

Epävakaassa ja ajoittain erittäin tuulisessa säässä, pelaajat ylsivät todella hienoihin suorituksiin. Pisimmät draivit matkasivat sekä naisissa että miehissä samaan perheeseen. Naisissa pisimmälle leiskautti Krista Palola ja miehissä puolestaan Kristan veli, Jarno Palola. Miesten lähimmäs lippua –erikoiskilpailun  voiton vei nimiinsä Mika Vuoti.

Itse kilpailussa voittoon hurjasteli isä-poika –pari, Jori  ja Sebastian Kangaskortet. Heidän huikaisevan hyvä kierros tuotti tuloksen 59 lyöntiä. Toiseksi kilpailussa tuli kaksi lyöntiä voittajia perässä, Auni Lauri & Petri Hakanen. Auni Lauri vei kilpailussa nimiinsä myös naisten lähimmäs lippua –erikoiskilpailun, avauslyönnillä joka jäi vain 57cm päähän reiästä. Viimeisen podium sijan itselleen korjasivat Erkki ja Pekka Joki-Erkkilä, tuloksella 65 lyöntiä. Lisäksi palkittiin myös paras scratch-tulos jonka nappasivat tililleen Niko Antti-Roiko parinaan Jarno Palola.

css.php