Ylävalikko

Ongelmagolfarin tilitys

Hei vain kaikki,

 

Alusta asti olen golfissa ihaillut sitä, kuinka pelikaveria tsempataan ja jokainen iloitsee aloittelijan onnistumisesta. Sitähän minä olen hokenutkin posket punaisena puolitoista kesää : ”olen aloittelija”.

Rangella olin käynyt tänä vuonna jo turhautumassa pariin otteeseen, kun huomasin yksi päivä klubin seinällä Linnan Reijon golfkurssit, golf-klinikat ja yksityistunnit.

Ihastellessani hetken sanaa golf-klinikka  ja miettien mikä vaihtoehto sopisi minulle parhaiten, ongelmagolfari-klinikkaa kun ei ollut tarjolla, päätin osallistua viikonlopun jatkokurssille.

 

Kerroin Reijolle ”lyhyesti”ongelmistani   ja samalla tunsin kuinka

stressitasoni lähti taas kerran  nousuun.Tästähän se olisi nyt hyvä aloittaa ”rennot” ja ”rauhalliset” treenit, kun kädet tärisee jo ennen kun on edes maila kädessä, ajattelin.

Kaikki jännittäminen oli kuitenkin turhaa! Reijon  rauhallinen, ammattitaitoinen ja kannustava  opetustapa antoi minulle todella paljon itseluottamusta.

 

Harjoitukset olivat selkeät ja tuloksia alkoi näkyä heti! Ensimmäistä kertaa minulla oli tunne, että minusta tulisi vielä ”oikea” golfari  ja sitä tunnetta ei voi edes sanoin kuvailla.

Päätös osallistua Reijon tunneille on varmasti ollut tämän vuoden parhaita päätöksiäni.

Minulla on vielä paljon opittavaa, mutta Reijon ansiosta toivo oppimisesta ja onnistumisesta on muuttunut uskoksi. Minusta tulee joku päivä vielä hyvä golfari!

 

keväisin terkuin

Tytti Lintenhofer

css.php