Ylävalikko

Niinan terveiset San Roquen kentältä

 

Terveisiä Españasta

Hei kaikille täältä Espanjan lämmöstä. Puolet on nyt takana työharjoitteluani San Roque Clubilla. Aika menee hirvittävän nopeasti ja tuntuukin että vasta viikko sitten pakkasin laukut ja lähdin kohti uusia kokemuksia, joita onkin tullut hirvittävän paljon.

Olen tosiaan työharjoittelussa San Roque Clubin caddymasterilla. Jokainen päivä tähän mennessä on ollut erilainen joten aika ei tule pitkäksi. Normaaliin työpäivään kuuluu vierailijoiden kuten jäsenienkin ohjeistaminen kentälle, valvomistehtävät kentillä että kaikki sujuu ongelmitta sekä yleinen asiakaspalvelu ja ihmisten jututtaminen.

Olen oppinut tuntemaan paikallisen seuran jäseniä ja pyöriipä kentällä niin muutama ammattilais pelaaja, kuten myös kuuluisan Seven veli, Vicente Ballesteros, pitämässä tiukkoja treenejä pelaajilleen. Työkaverit ovat loistavia tyyppejä ja ottivat minut todella avo sylin vastaan. Vaikka espanjaa oikeastaan puhu juuri yhtään, kommunikointi toimii oikein hyvin Lontoon kielellä. Kovasti olen yrittänyt opetella mutta täällä paikalliset puhuvat Andalucian espanjaa jota on todella vaikea seurata ja kuunnella. Mutta harjoitus tekee mestarin vai miten se meni.

Klubi on itse tosiaan yksi niin Costa del Solin niin kuin myös koko Espanjan arvostetuimpia ja kalleimpia klubeja, joten minulla kävi harjoittelupaikan suhteen erittäin hyvä tuuri! Klubilla on kaksi kenttää, Old Course ja New Course, jotka ovat molemmat isännöineet Espanjan avoimet vuosina 2005 ja 2006. Kentillä on myös pelattu Eurooppa Tourin karsinta finaali lukuisia kertoja. Kentät ovat hyvin erilaiset ja jokainen väylä on oma haasteensa. Itse pidän enemmän New Course:sta sen haastavuuden ja oivallisen layoutin takia samalla yli 130 bunkkerin vaikeuttaessa peliä ennestäänkin vaikealla kentällä.

Vaikka olenkin töissä kahdeksan tuntia päivässä, iltapäivällä on vielä hyvin aikaa treenaamiselle tai pikaiselle pelille työkavereiden kanssa. Iltapäivällä yleensä ehdin hyvin treenailla kahdesta kolmeen tuntia mutta vapaapäivinä toki enemmän. On päiviä jolloin otan putterin käteen ja vietän iltapäivällä pari tuntia puttigriinillä tai menen rangelle hiomaan swingiäni kuntoon. Olenpa myös saanut paikalliselta pro:lta hieman apua kun sitä tarvitsin.

Olen viihtynyt täällä todella hyvin ja Espanja on kyllä tehnyt minuun vaikutuksen niin ilmaston, maisemien ja ystävällisien ihmisten mutta toki myös hulppeiden harjoittelumahdollisuuksien ja kenttien ansiosta!

Uskon muutaman vuoden sisään asuvani täällä aurinkorannikolla ja treenaamassa ammattilaisuraa varten.

Hauskaa alkavaa golf kesää kaikille!!

– Niina –

???????

 

 

 

 

 

 

 

Hieman klubitaloa ja maisemia.

???????????

 

 

 

 

 

 

New Course väylä 3.

???????????

 

 

 

 

 

 

Tottakai se väylän ainoa bunkkeri piti käydä testaamassa. Kokoakinhan tuolla on niin hurjasti!

???????????

 

 

 

 

 

 

Ja eikö se niin menny et jos pallo menee veteen, niin se ongitaan sieltä pois hinnalla millä hyvänsä.

Ps. pallo EI jäänyt veteen ENKÄ minä tippunut sinne!

 

css.php