Ylävalikko

Niinan terveiset kauden kisoista

Kausi alkaa nyt olemaan puolivälissä Suomen kisojen suhteen, mutta viime vuoden tapaan kisakausi loppuu vasta joulua ennen pelattaviin LET:n karsintoihin Marokossa. Kuluneen kauden aikana on tapahtunut paljon uusia asioita. Uusi valmentaja, uudet treeniohjelmat, uusi swingi ja suurimpana muutoksena siirtyminen ammattilaiseksi.

Alku kauden aikana on pelattu niin Finnish Tourin kisoja, Viron amatöörien avoimet kisat Pärnussa, ammattilaisten LETAS kisa Vihdissä, ja viimeisimpänä lyöntipelien Suomen Mestaruus kisat Talissa, joista kaksi viimeisintä uuden ammattilais statuksen alla.

Kisa menestys on ollut hyvin vaihtelevaa. Finnish Tourilla on pelattu nyt kolme kisaa. Ensimmäinen kisa pelattiin Nordcenterin Fream- kentällä jossa sijoitus oli T11 (82, 73, 82, +21). Toinen kisa oli Alastarossa, joka olikin uusi kenttä kiertueella, ja sijoitus siellä jälleen 11. (79, 77, 80, +20). Kolman FT:n kisa pelattiin ”takapihalla” eli Paltamossa. Peli kulki jo paljon paremmin ja sijoitus oli 4. tuloksella +5 (71, 75, 75).

Viron amatöörien avoimet mestaruuskisat oli mukava lisä kesäkuulle kisakalenteriin ja samalla viimeinen kisa amatööri satuksella. Kisa pelattiin todella tuulisessa kelissä Pärnu Bay Golf Links kentällä joka on yksi hienoimmista kentistä mitä koskaan olen pelannut. Sijoituin kisassa 3. yhteistuloksella +14 (73, 80, 77). Hyvillä fiiliksillä siis kohti ammattilaisuutta.

Vihdissä pelattu LETAS:n kisa taas meni hieman penkin alle, eikä peli ollut parasta mahdollista. Kahden kierroksen tulos +15 jäi hyvin kauas cut-rajasta ja näin ollen karsiuduin viimeiseltä kierrokselta.

Viimeisimpänä viikon takainen lyöntipelien Suomen mestaruus kisat jossa sijoitukseni oli 14. (77, 75, 78, 75, +21). Peli oli aika haastavaa ja putteri oli jäässä kierroksilla. Hyvää taistelua kuitenkin ja tasaista peliä, jota on hyvä ammentaa pienen tauon aikana eteenpäin seuraavan kisan ollessa vasta syyskuun alussa, mestiksiä kuitenkaan unohtamatta.

Loppukauden suunitelmissa on siis vielä kaksi Finnish Tourin kisaa ja muutama yksittäinen kisakierros. Loppu syksyllä suunta on taas kohti Espanjaa, josta matka jatkuu Marokon karsintoihin marras-joukuussa.

Kiitos kaikille sponsoreille ja tsemppareille tähän astisesta tuesta, se merkitsee paljon!

Kotek Factory Service Oy

Kalajoen OP

Laaksojen Kiinteistökeskus OPKK

Finntensid Oy

Kalajooen Lattia ja Sisustus Oy

Topi-Keittiöt Oy

Kalajokilaakson Golf ry

Puusepänliike Liias Oy

Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy

css.php