Ylävalikko

Niinan terveiset ammattilaiskentiltä

Kiireisin kisakausi on nyt takana ja hieman keveämpi loppukausi edessä.

Kesäkuussa pelasin yhteensä viisi kisaa. Tämä sii tarkoitti käytännössä yksi kilpailu viikossa, ja kun kisat ovat eri maissa eri viikkoina kiirettä piti matkustamisen, treenien ja kilpailujen suhteen. Kisat alkoivat ns. kotikisalla Lahden Messilä Golfissa, jossa pelasin todella kipeän niskan kanssa, eikä pelistä näin ollen tullut juuri mitään. Seuraava viikko kisattiin Tsekeissä, jossa pelasin suht hyvin mutta taso oli helpolla kentällä korkea eikä oma tulos aivan riittänyt viimeiselle kierrokselle. Sama jatkui Sveitsissä seuraavalla viikolla.

Vuorossa oli parin päivän juhannus tauko jonka jälkeen suunta oli kohti Belgiaa, jossa pelasin itseni ensimmäisen kerran viimeiselle päivälle. Kenttä oli vaikea ja tämän vuoksi hyvä peli tuntui entistä paremmalta. Belgiasta matka jatkui tällä kertaa suoraa Espanjaan rupeaman viimeiseen kisaan. Kenttä ei ollut pitkä mutta vaikeudet löytyivät liian helposti ja peli takkusi. Toki takana oli pitkä viiden viikon rupeama, mikä ehkä alkoi hieman painamaan päälle.

Pieni lepo- ja treenitauko oli siis edessä ennen Aura Golfissa pelattavia Suomen mestaruuskisoja heinäkuun puolessa välissä. Treenipäivät tuntuivat hyvältä ja fiilis oli korkealla kisaan lähdettäessä, mutta sama epävarmuus löysi taas tiensä kentälle. Peli kulki hyvin, mutta tekeminen oli vaikeaa ja tulos jäi huonoksi. Positiivinen asia kuitenki on, että birkkuja tulee kierrosta kohden enemmän kuin aikaisemmin ja sieltä kun bogeyt saadaan kuriin niin tulosta alkaa tulemaan.

Treenit ovat nyt parin viikon kisatauolla sujuneet todella hyvin ja pallon lyöminen tuntuu hetki hetkeltä paremmalta. Ensi viikolla kisataan taas ja tällä kertaa naapurissamme Ruotsissa LETAS:n merkeissä.

Yhä mennään innolla tulevia haasteita kohden ja edelleen nautin tästä mahdollisuudesta josta kiitos kuuluu myös osaksi sinulle, kiitos!

Hyvää elokuuta!

Terkuin

Niina

css.php