Ylävalikko

Kova tulostaso perinteisessä syysscramblessä!

 

Lokakuun 5. päivä vuonna 2013, lämpötila hieman 10 asteen molemmin puolin, lounaistuuli tuivertaa puuskittaisena, päivän pituus on karvan verran alle 11 tuntia, aurinko pilkistelee satunnaisesti pilvipeitteen takaa, 136 pelaajaa starttaavat tämän vuoden Syysscrambleen. Hurjan suosion saavuttanut parikilpailu tuli täyteen jo hyvissä ajoin ennen viikonloppua ja kaikki halukkaat eivät valitettavasti päässeet tällä kertaa  edes mukaan. Naistoimikunnan järjestämä kilpailu täytti palkintopöydän mitä parhaimmilla syyssadon antimilla, aina porkkanoiden ja perunoiden kautta sipuleihin. Pääpalkintona tässä golfkauden 2013 toiseksi viimeisessä kilpailussa oli 400€ lahjakortit Reijo Linnan järjestämille ulkomaan golfmatkoille. Yhteensä siis 68 paria lähtivät kentälle ottamaan mittaa toisistaan ja nauttimaan vielä loistavassa kunnossa olevasta kentästä.

                             Kilpailun ensimmäiset parit starttasivat matkaan 1. ja 10. tiiltä kello 9.00 ja haasteita oli lisätty heti molempien puoliskojen alkuun, kun perinteiset erikoiskilpailut olivat tällä kertaa sijoitettuina heti ensimmäisille väylille. Ykkösväylällä miteltiin tällä kertaa pisimmästä draivista jonka voittoon leiskautti nopealla laskuopilla, kilpailun nuorin osallistuja, kun Kreetta Salonpään draivi toi voiton kotiin. Kymppitiillä puolestaan haettiin jälleen kerran golffarin unelmaa lähimmäs lippua erikoiskilpailun merkeissä. Lopulta voiton itselleen nappasi 3,77 metrin päähän täysosumasta päässyt Oulun Golfkerhon Antti Leskinen.

 Itse kilpailun tasosta kehkeytyi scramblelle tunnusmaisesti hyvin korkea, kun 36 bogeypistettä riittivät tällä kertaa sijalle 41. Kaikki 41 joukkuetta mahtuivat lopulta kuitenkin 10 pisteen sisään ja jälleen kerran palkintosijoja ratkottaessa jouduttiin turvautumaan slopen pienuuteen. Kolmas sija irtosi tällä kertaa tuloksella 43 bogeypistettä, kun puolivälissä kilpailua johtaneet isä ja poika, Asko ja Jaakko Männistö, kukistivat kaksi muuta samaan pistemäärään päätynyttä paria lopulta pienimmän slopen turvin. Yhden pisteen enemmän itselleen haalivat puolestaan JPG:tä edustava Tuomas Isojärvi, parinaan OGK:n Matti Heikkinen jotka saivat suorituksestaan kotiin viemiseksi 15kg perunoita kumpainenkin. Miehet mietiskelivätkin klubilla, että kuinkahan kauan niiden syömisessä kestää ja miettivät samalla miten saada suuret perunasäkit pyörillä kuljetettua mökille. Syysscramblen voittoon jyräsivät tällä kertaa, tuloksella 46 bogeypistettä, äiti – tytär – pari, Paula ja Sara Palola jotka golfasivat tasaisen kierroksen keräten 23 pistettä niin etu kuin takaysiltäkin. Voittopuheen mennessä jutunkirjoittajalta ohi korvien, piti tietoa puheesta kerätä kanssapelaajilta. Puheessa Paula oli kiitellyt peliseuraa, järjestänyttä tahoa sekä Saran loistavaa pelipäivää. Mukavat 5 birdiä kierroksen aikana nakutellut pari nappasi voitostaan palkinnoksi siis 400 euron arvoiset matkalahjakortit ja klubilla jäädäänkin odottamaan mille reissulle äiti ja tytär matkaavat. Lisäksi pari nappasi voiton myös pistebogey scratch sarjassa joten lauantaipäivän puhdetta voidaan Paulan ja Saran osalta kuvailla täydelliseksi.

Kalajoki Golf onnittelee kaikkia kilpailussa menestyneitä ja kiittää tasapuolisesti kaikkia kilpailuun osallistuneita pareja! Jos joillekkin jäi tämän viikonlopun kilpailusta jotain hampaan koloon putterin ollessa kylmä tai draivien karatessa muille väylille, ei hätä ole kuitenkaan tämän näköinen sillä ensiviikkona tarjoutuu jälleen uusimahdollisuus palkinnoille! Kalajoki Golfin kesä tulee kilpailukalenterin osalta päätökseen, kun Statiivi Open pelataan lauantaina 12.10. Kilpailussa parit ovat vapaasti valittavissa ja pelimuotona on mielenkiintoinen 6xGreensome, 6xScramble ja 6xfoursome sekaparipeli! Kilpailuun voit ilmoittautua normaaliin tapaan joko caddiemasterille numeroon 08-466 666, sähköpostitse osoitteeseen kalajokigolf@kalajokigolf.fi tai oman nexgolfisi kautta. Ole nopea sillä paikkoa on jäljellä enää vain rajoitettu määrä!

-Juho-

css.php