Ylävalikko

Kokkoja, Trulleja ja Golfia

Pääsiäinen on perinteisesti ollut Kalajoella kokkojen ja trullien juhla-aikaa, mutta tänä vuonna oman mausteensa siihen toivat golffarit. Kalajokilaakson golfkenttä saatiin auki ennätys varhain, kun kenttämme osakkaat pääsivät pelaamaan jo kiirastorstaina 17.4 ja muille kenttä avattiin heti perään perjantaina! Kentällä onkin riittänyt säpinää koko pitkän pääsiäisviikonlopun ajan ja neljän päivän aikana pitkästi yli 500 pelaajaa on käynyt testaamassa Kalajoki Golfin kentän kevätkunnon. Kenttähän on ajankohtaan nähden likipitäen loisteliaassa kunnossa ja kaikki viheriötkin ovat auki jo kesägreeneillä. Hälinää klubin sisälläkin on riittänyt mukavasti ja sunnuntaina totesimme Nikon kanssa yhteen ääneen, että tässähän on saanut tehdä töitä aivan kuin olisi jo heinäkuu!

Kenttähän on syksyn ja talven aikana kokenut jonkin verran muutoksia, lähinnä puuston harvennuksen osalta. Näkyvimmät muutokset löytyvät väyliltä, kuusi, seitsemän, kahdeksan ja 18, sekä klubin terassilta 1.väylän suuntaan katsottaessa. Syksyllä Kalajoellakin vieraillut Eino-myrsky harvensi lisäksi väylän 11 vieressä olevaa metsikköä, sillä seurauksella, että nyt pelaajille aukeaa entistä komeampi näkymä merelle päin.

Kentän avaamisen lisäksi pääsiäisenä pyörähti käyntiin myös kilpailukalenteri, kun pääsiäissunnuntaina pelattiin Kalajoen keilahallin ja Kalajoki Golfin proshopin sponsoroima pääsiäisscramble. Kilpailuun mahtui yhteensä 40 paria ja kuten Kalajoella on ollut tapana, kilpailu tuli täyteen eivätkä kaikki halukkaat edes valitettavasti päässeet mukaan kilpailuun. Parhaiten talvesta olivat talvehtineet Sara Palolan ja Pirjo Kortesojan svingit jotka pelasivat loistotuloksen 46bogeypistettä. Kilpailun lopputulokset muuttuivat vielä maanantaina diskauksen johdosta ja toiseksi nousivatkin Ilkka Koutonen ja Kari Törmikoski. Kolmannelle sijalle nousivat Jari Mäkelä ja Terttu Korte, jotka hävisivat toisen sijan suuremman slopen johdosta.

Kalajoki Golfilla talvi on tuonut muutoksia myös henkilökuntaan. Vanhoista naamoista paikalla ovat vielä Esa, Laura, Niko, Saara ja allekirjoittanutkin käy auttelemassa sen minkä toisilta töiltään kerkeän. Joitakin uusiakin naamoja on tulossa sekä keittiöön kuin myös caddiemastereidenkin joukkoon. Henkilökunnan tunnelma vaikuttaa aikalailla odottavaiselta ja innostuneelta, mutta onneksi kesä on aivan kulman takana ja kevättäkin vielä mukavasti jäljellä pelattavaksi! Sen verran vielä, että jäsenkortteja, osakaskortteja, pelilätkiä ja pelilippuja voi nyt noutaa klubilta. Pelilätkien osalta voitte vaikka peliaikaa varatessanne pyytää, että ne tehdään valmiiksi, jolloin ne odottavat teitä tullessanne pelaamaan. Muistattehan, että kenttä on auki kokoviikon! Lähtöaikoja ei tarvitse erikseen varata vaan pelaaminen tapahtuu rännilähtöinä. Lisäksi klubi on avoinna 9.00-17.00. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme nettisivuillamme. Nyt vaan sitten viimeisetkin talviunilta ylös ja pelaamaan!

 

Mukavaa, lämmintä ja vähälyöntistä golfkesää teille toivottelee, Juho!

css.php