Ylävalikko

Kesä lähestyy,

Vaikka kevät etenee hitaasti, niin eiköhän me kuitenkin viimeistään ensi kuussa päästä pelaamaan. Kenttä sulaa hitaasti, joten päätimme hiukan jouduttaa lumen sulamista. Kuten kuvista näkyy, jos lunta on vielä runsaasti kentällä, pitää työkalujenkin olla asianmukaiset.

hiekoitus 005  hiekoitus 003
Kentältä on talven aikana poistettu puustoa aika paljon. Toivottavasti sieltä on nyt pois myös se ”viimeinen puu”, johon klubikeskusteluissa monesti pelaajan kuulee osuneen.
ProShoppiin on tullut 2013 kauden vaatemallistoa Peak Performancelta, Backteeltä ja tänään viimeksi Footjoylta. Uudet Callawayn ja Footjoyn kenkämallit ovat saapuneet. Nyt on valinnanvaraa varsinkin viime kesänä suosituiksi tulleista kiinteänastaisista kengistä. Sekä Callawaylta että Footjoylta löytyy mallistoa. ProShop on auki arkisin 9.00 – 16.00. Viime vuoden tuotteista on hyviä tarjouksia eli kannattaa tulla käymään.
Siis vielä ehtinee käydä hiihtelemässä, sillä tämä muuttuu nopeasti kesäksi. Pari viikkoa ja silloin viimeistään kaivetaan golfvälineet varastosta ja aletaan hakeutua rangea kohti kokeilemaan, miten svingi on talvehtinut.
Kokoukset pidetään tiistaina 16.4. ja sitten alkaakin odotus, milloin päästään kentälle. Ravintola avataan perinteisellä vappulounaalla ja siitä jatketaan eteenpäin kesää kohti.
Kesää odotellessa,
Esa

css.php