Ylävalikko

Kalajoki Golf kolmas! Kenttäranking 2015

Kalajoki Golf sai upean päätöksen kaudelle, kun se palkittiin tiistaina 1.12. Helsingissä Golflehden kenttäranking 2015 ”kentän kunto ja viimeistely” -sarjassa valtakunnan 3. parhaaksi. Edelle pääsivät vain Vanajanlinna ja Nordcenter. Kenttämestari Risto Lavanderin johtama kentänhoitotiimi on tehnyt jo vuosia erinomaista työtä kenttämme eteen ja nyt siitä saatiin ansaittu palkinto.

”Paras ilmapiiri ja viihtyvyys” – sarjassa sijoituimme upeasti 7. sijalle. Tässä sarjassa menestymisen edellytys oli kaksi ryhmää, hyvä henkilökunta ja mukavat asiakkaat. Suuri kiitos molemmille!!!

Kaikissa palkintosarjoissa pisteemme olivat parempia verrattuna valtakunnallisiin mediaaneihin.
Kokonaisrankingissa nousimme edellisestä, 2013 tehdystä rankingista 15 pykälää paremmaksi valtakunnan top20 – kenttien arvostettuun ryhmään.

Kenttäranking 2015 toteutettiin niin, että nyt ääneen pääsivät varsinaiset pelaajat ja mukana oli myös uusia palkintokategorioita. Tutkimukseen vastasi reilusti yli 8 000 suomalaista pelaajaa ja kenttäarvioita kertyi yli 44 000.

Lisätietoa löytyy: http://digi.golfdigest.fi

Pääsimme Eljaksen kanssa "pikkusen parempaan seuraan"

Pääsimme Eljaksen kanssa ”pikkusen parempaan seuraan”. Kuvassa naisammattilaiset Marika Voss ja Linda Henriksson (kuva: Pekka Nieminen, Otavamedia)

KIITOS KAIKILLE ASIANOSAISILLE KULUNEESTA VUODESTA!

Esa Takala

toimitusjohtaja

css.php