Ylävalikko

KENTTÄRANKING 2013

 

Maamme golfkentät arvioitiin eri kriteerein Golf Digest –lehden toimesta. Arviointia tekivät sekä valittu raati että lehden lukijat. Tutkimus toteutetaan joka toinen vuosi ja nyt se toteutettiin neljännen kerran.

Lukijoiden valintalistalla Kalajoki Golf sai 8,74 pistettä ja sijoitus oli 26. Kokonaispisteisiin huomioitiin kentän layout (70 %), kunto (15 %) ja viheriöt (15 %). Kentän kunnossa 9,01 pisteellä kenttämme arvostettiin peräti 8. parhaaksi ja viheriöpisteillä 8,96 sijoitus oli 11. Layout-pisteet ovat lähinnä kentän suunnittelusta kun taas kunto- ja viheriöpisteet perustuvat enemmän kentän hoitoon. Näistä korkeista pisteistä kiitos kuuluu kenttämestari Ristolle, vakituisille Mikolle ja Paulille ja koko kausihenkilökunnalle todella hienosti hoidetusta työstä kentän eteen.

Uutena asiana arvioitiin kenttien hinta-laatu – suhdetta. Tässä sarjassa Kalajoki Golf sijoittui peräti kuudenneksi. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että tarjoamme erinomaista laatua edulliseen hintaan. Palvelutilastossa menestyimme myös hyvin. Sijoitus top-20 – listalla on hieno suoritus ja vain 0,07 pistettä erotti meitä kymmenen parhaan listalta. Tästä sijoituksesta kiitämme koko klubin henkilökuntaa eli Lauraa, Sirpaa, Saaraa, Suvia, Juhoa, Nikoa ja Petriä sekä keittiössä toimineita Annaa, Mikkoa ja Timoa. Lisäksi pro Reijon osaava palvelu on vaikuttanut hyviin pisteisiin.

Lisää kenttärankingista voitte lukea uusimmasta Golf Digest – lehdestä.  

-Esa-

css.php