Ylävalikko

KAUSI ALKAA OLLA PÄÄTÖKSESSÄ

Toimarin mietteitä,

Kausi 2018 alkaa olla päätöksessä. Lauantaina 27.10.  klubi- ja naistoimikunta tarjoilee klubilla puurojuhlassa riisipuuroa ja muuta mukavaa. Myös perinteisiä kauden palkintoja jaetaan puurojuhlan yhteydessä. Pikku kisakin oli alunperin tarkoitus järjestää, mutta luonto näyttää olevan eri mieltä.

Kentän osalta sekä Par73- että Par3 -kentät suljettiin pelaamiselta kylmän sään vuoksi keskiviikkona 24.10. Kylmä ilma näyttää ennusteiden mukaan jatkuvan vielä ensi viikolle, joten nyt on hyvä hetki kiittää kaikkia jäseniä, osakkaita, vieraspelaajia, aktiivisia seuran toimijoita, yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea loistavaa henkilökuntaa hienosti menneestä kesästä.

”Pelaaja ensin” -kyselyn tulokset ovat oikein kivaa luettavaa. Sekä vieraspelaajat että omat jäsenet ovat antaneet erinomaista palautetta joka osa-alueilta. Erityisesti kentän kunto on tänä vuonna ollut parasta A-ryhmää. Vieraspelaajien (lähes 400 vastaajaa) antama palaute on Suomessa 2. sijalla. Tätä kirjoittaessa en tiedä, mikä oli ykkönen, mutta sata muuta kenttää jää taakse. Tästä suuri kunnianosoitus kentänhoitoomme Risto, Mikko ja koko porukka. Loistaa työtä!!!.

Toiset osa-alueet, missä ollaan top-5 Suomessa, on palvelu ja sosiaalinen ympäristö. Siitä kiitos Lauralle ja erityinen kiitos ihanille klubin caddiemastereille (Marjut, Anu, Henna, Oona ja Emmi), joiden iloinen palveluasenne kantoi hedelmää koko kesän.

Uutta kautta lähdetään rakentamaan toiveikkaana siten, että vähintäänkin sama taso kaikessa toiminnassamme säilyy ja jos mahdollista jopa hiukan paranee. Toivokaamme kentän puolesta suotuisaa talvea ja lämmintä kevättä, niin uusi kausi 2019 saadaan käyntiin jo aikaisin keväällä.

Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta ja mukavaa talven odotusta,

Esa Takala, tj

Kalajoki Golf 2018

css.php