Ylävalikko

Kalajoki Golfin senioreilla pelillisesti hyvä kausi

Maajoukkuetta Itävallan EM-kisoissa edusti jälleen seuramme seniori Pirjo Kortesoja. Suomen sijoitus oli hienosti 5, kun kisoissa mukana oli kaikkiaan 19 maata. Itävallassa pelatussa Marisa Sgavaratti Trophyssä joukkue pelasi Suomelle reikä- ja lyöntipeleissä 5. ja 8. sijat.

EGA EM-kilpailut pelattiin tällä kaudella Belgiassa ja Suomen N50v. -joukkue sijoittui kisoissa 15.

Pirjon sijoitus oli 8. Nurmijärvellä pelatuissa SM-lyöntipeleissä N50v. -sarjassa. SM-reikäpeleissä Salossa hän oli 9.

 

Kalajoki Golfin senioreita osallistui Senioreiden Pohjoisen Aluetourin -kisoihin. Kilpailut pelattiin 4:llä eri paikkakunnalla: Kalajoella, Siikajoella, Paltamossa ja Seinäjoella.

Parhaiten seurastamme pelasivat N65v. -sarjassa pelannut Rauha Ojala (8. Siikajoella) sekä M65v. -sarjassa pelannut Jouni Pahkasalo (1. Siikajoella). Tapani Ylimaunu oli 2. ja Toivo Latvakoski 4. Seinäjoella pelatussa finaalissa.

 

Pohjois-Suomi Tour (PST) pelattiin 3:lla eri paikkakunnalla (Paltamo, Oulu ja Tahko).

Paltamossa M60v. -sarjassa pelannut Jouni Pahkasalo oli 8.  ja N50v. -sarjassa pelannut Pirjo Nuottimäki 3. Oulussa Jouni oli 6. ja Tahkolla 10.

 

Perinteisessä Senioreiden 5-seuran ottelussa seniorit pärjäsivät hienosti. Kilpailut pelattiin Nivalassa, Lappajärvellä, Pietarsaaressa, Kokkolassa ja finaali Kalajoella. Kalajoki oli hienosti toinen pistein 1734. Häviten voittajalle Kokkolalle vain 6 pistettä.

 

Kauden ehkä hienoin saavutus tuli, kun KlG:n seniorit pelasivat perinteisessä Oulu-Kalajoki seuraottelussa historiansa toisen voiton.

 

Viikkokisojen yhteydessä pidettiin ranginlistaa, jossa laskettiin yhteen jokaisen 10 parasta pistebogeytulosta. Eniten pisteitä naisista keräsi Hannele Latvakoski ja miehistä Raimo Nikula.

 

Senioreidemme kuukauden virallisista kilpailuista parhaat pistebogeytulokset pelasivat:

Anttila Esa 40 bogeypistettä, Liias Juhani 39 bp, Simonen Leila 38 bp ja Änkilä Pirkko 35 bp.

 

Suuret kiitokset kaikille pelaajille kaudesta 2018. Leppoisaa joulun odotusta ja ihanaa uutta vuotta 2019!

 

Senioritoimikunnan puolesta

Soile Lindelä pj

css.php