Ylävalikko

Kalajoki Golf – pelikausi alkaa

Kausi 2016 starttaa torstaina 5.5. klo 9:00 alkaen. Kentällä pyritään avaamaan kaikki viheriöt heti alusta alkaen pelaamiselle. Jokunen viheriö on vielä jäljessä muista ja saattaa vähän viivästyä. Myös Par3- kentän ja harjoitusviheriöiden avaaminen kestää vielä jonkin aikaa.

Kevät on ollut varsin haasteellinen kentän pelikuntoon saattamiseksi. Eniten on ollut kylmää ja toisinaan taas jotain muuta. Risto, Mikko ja kumppanit tekevät kaiken mahdollisen, että saamme kesän taas nauttia erinomaisista puitteista.

Kentän avaaminen keväällä herättää joka vuosi aina ajatuksia ja intohimoja. Tänä vuonna olemme edellä normaalia aikataulua noin viikon verran. Tilaston mukaan 2000 luvulla kenttä on avattu kesäviheriöille keskimäärin 12.5. Pari edellistä kevättä olemme päässeet kentälle jo poikkeuksellisen aikaisin reilusti huhtikuun puolella. Onkohan tässä ilmaston muutoksesta kysymys kun vappuyönäkin piti olla ennusteen (to 28.4.) mukaan pikku pakkanen. No vähän meni pieleen, kun yöllä salamoi ja ukkosti sekä lämpöäkin taisi olla 10 asteen verran…

Klubi on saanut talven aikana uutta ilmettä ja ProShopissa on uusia tuotteita tarjolla.

Tervetuloa avaamaan golfkausi torstaina. Lauantaina starttaa myös kilpailukausi joten mukaan ja matkaan!

-Esa

css.php