Ylävalikko

Kalajoen kauden ensimmäinen HIO on syntynyt!

 

Ei Martti Kemppainen arvannut aamulla herätessään, että se tämä päivä tulisi! Mutta se tuli! Jokaisen golfarin unelma, HOLE IN ONE, syntyi 27.5.2013 noin klo 12.30 väylällä 16 rauta 7 – mailan siivittämänä. Se oli kuin hidastettua elokuvaa katsoisi – Martti totesi klubilla kierroksen jälkeen.  Pallo tuli griinillä alas ja vieri hitaasti reikään, siinä sitä hetki ihmeteltiin paikallaan –Martin vaimo Raija Kemppainen kertailee.

Raija ja Martti Kemppainen onnellisina klubilla

Martti aloitti golfaamisen vuonna 2008 ja on siitä lähtien pelannut noin 60 kierrosta vuodessa. Tälle kaudelle kierros oli jo kolmastoista, joista yhtä lukuun ottamatta kaikki on pelattu kalajoella. Kenttä on ollut aivan erinomaisessa kunnossa heti kauden alusta alkaen – herra HIO toteaa. Kemppaisen pariskunta onkin tuttu näky kalajoella ja iloiset ilmeet valaisivat jo ennestään aurinkoisen klubin heidän kertaillessa miten hidastettua elokuvaa voi katsoa myös väylällä 16.

Faktaa: Kalajoella on tehty 42 hole in one – lyöntiä vuodesta 2001 lähtien, Martin lyönti mukaan lukien. Kaudella 2012 tehtiin yhteensä 5 hole in one- lyöntiä.

css.php