Ylävalikko

Joki-Erkkilät voitokkaita Autotalo Antti-Roiko pariskunta Openissa!

Viikonloppu oli jälleen Kalajoki Golfilla täynnä menoa ja meininkiä, kun oli vuorossa perinteinen Audi Weekend. Autotalo Antti-Roikon järjestämä viikonloppu on yksi kesän suosituimmista viikonlopuista ja se näkyi jälleen runsaana osallistuja määränä. Perjantaina kilpailtiin Autotalo Antti-Roiko pariskunta Openin merkeissä huikeassa säässä. Loistokuntoinen kenttä teki pelaamisesta sopivan haasteellista, mutta samalla hyvin nautinnollista. Greensomena pelattuun kilpailuun oli ilmoittautunut yhteensä 46 paria joten kentälle suuntasi yhteensä 92 pelaajaa, päämääränään korkein podiumsija.

Kilpailussa taisteltiin siis Greensome – pelimuodon parissa, mutta oli mukana myös kaikille tuttuja ja turvallisia erikoiskilpailuja. Väylällä nro.3 otettiin jälleen mittaa lähimmistä lippulyönneistä josta voiton nappasi Annika Viitala jonka avaus jäi 2,96metrin päähän golfarin unelmasta, Hole In Onesta. Takaysillä erikoiskilpailu oli vuorossa toiseksi viimeisellä väylällä nro.17 jossa tällä piikkisuoralla väylällä mittailtiin pisimpiä draiveja. Voittoon tässä kilpailussa itsensä leiskautti Asko Männistö jonka avaus oli huhupuheiden mukaan pisin miesmuistiin.

Itse kilpailussa palkittiin 3 parhaiten sijoittunutta. Tulostasosta muodostuin hyvin vaihteleva, mutta helpolla ei palkinnoille tälläkään kertaa päässyt. Kilpailussa kolmanneksi sijoittui pariskunta Timo & Anne Ojala jotka saivat kasaan kunnioitettavat 38pistettä. Toiseksi sijoittuivat Ari & Inga Ruusila jotka hekin saivat kasaan 38pistettä, mutta sijoittuivat toiseksi pienemmän slopen turvin. Tämän vuotuisen Autotalo Antti-Roiko pariskunta Openin voiton nappasivat itselleen Seppo & Pirjo Joki-Erkkilä jotka saivat kokoon huipputuloksen 39 pistettä. Lauantain kilpailussa voiton puolestaan nappasivat jo perjantaina loistavasti pelanneet Ari & Inga Ruusila.

Tulevista tapahtumista sen verran, että lauantaina on vuorossa jo Toukokuussa mainostamani OP Pari Open jota suuren suosion vuoksi muokattiin vielä siten, että mukaan mahtuu vielä 10paria lisää! Joten nyt äkkiä ilmoittautumiset kehiin! Lisäksi ensi viikon perjantaina pelataan huippusuosittu Dyyni Texas Scramble jossa kolmenhengen joukkueessa pelaa 1 nainen ja 2 miestä. Texas Scramblen osalta tilanne on se, että klubille on ilmoittautunut läjäpäin miespelaajia vailla naisia joten naiset ei muutakuin sieltä valitsemaan!

-Juho-

css.php