Ylävalikko

Huipputuloksia ProShop Openissa

Lauantaina 27.6. Kalajoella pelatussa ProShop Open II:ssa pelattiin erinomaisia tuloksia vaihtelevasta säästä huolimatta.

Miesten pistebogey sarjan voiton vei Jarno Palola huikealla tuloksella 45 bogeypistettä. Palolan bruttotulos 64 lyöntiä, yhdeksän alle kentän, on Kalajoen epävirallinen kenttäennätys keltaisilta tiiltä pelattuna (virallinen valkoisilta tiiltä) ja se takasi hänelle ylivoimaisen voiton myös scratch-sarjassa. Kisa oli muutenkin kovatasoinen ja miesten sarjan toisen sijan saavutti Antti Kivelä 40:llä pisteellä. Kolmannelta sijalta sen sijaan löytyy Jouni Pahkasalo tuloksella 39 bogeypistettä.

Myös naisten sarjassa päästiin loistaviin tuloksiin Tiina Latvakosken viedessä ykkössijan bogeypisteillä 42. Toisena ollut Merja Hammar keräsi kokoon komeat 39 pistettä ja kolmannella sijalla oleva Rauha Ojala 38 bogeypistettä.

Erikoiskilpailut pelattiin väylillä 1 ja 10. Kisan pisimmän draivin ykkösväylällä tempaisi Antti Jutila ja 5,13 metrin päähän lipusta 10. väylällä pääsi yltiömäisen kisan pelannut Jarno Palola.

IMG_6648Voittajan on helppo hymyillä.

css.php