Ylävalikko

Hirmutuloksella voitto OP pari Openista

Kiireinen heinäkuu sai Kalajoki Golfilla jatkoa viikonloppuna, kun oli vuorossa yksi perinteisimmistä kilpailuista, OP Pari Open. Koko viikon jatkunut aurinkoinen keli sai jatkoa myös lauantaina, kun helleraja ylittyi kirkkaasti ja Foursomena- pelattu kilpailu vietiin läpi hikisissä merkeissä. Perinteisesti OP Pari Open on ollut yksi kesän suosituimmista kilpailuista eikä se muuttunut tänäkään vuonna, hienot 140 pelaajaa eli 70 paria lähtivät taistelemaan himoitusta voitosta ja kunniasta.

Tällä kertaa kilpailussa oli mukana jopa 5 erikoiskilpailua, 2 kertaa miteltiin lähimmistä lippulyönneistä, 2 kertaa leiskauteltiin pisimpiä avauksia ja kerran miteltiin lähimmästä lähestymisestä kahdella lyönnillä. Väyllä nro3. lähimmäs lippua availivat Matti Myllylahti (2,35m) ja Tarja Rahkola (0,94m) ja väylällä nro. 16 puolestaan Tapani Reinikainen (2,63m) ja Rauha Ojala (8,75m). Pisimmät draivit latuun iskivät väylällä 8 Lassi Myllylä ja Eini Moilanen. Väylällä nro11. pisimmistä draiveista vastasivat Sara Palola ja Jarmo Simonen. Väylällä numero 9. mittailtiin sitten lähimpiä lippulyöntejä kahdella lyönnillä ja tässä itsensä lähimmäksi lippua löivät itsensä hyvässä kesävireessä pelaavat Ari ja Inga Ruusila, 6,33m.

Foursomea pidetään yleisesti yhtenä vaikeimmista golfin pelimuodoista ja tälläkin kertaa tulosten haitarista muodostui hyvin laaja. Palkintosijoitukset kuitenkin erottuivat selvästi edukseen vaikka toisen ja kolmannen sijan välille saatiin eroavaisuus lopulta slopen avulla. Tällä kertaa kolmanneksi itsensä pelasivat Kirsti ja Pentti Himanka tuloksella 37pistettä. Toiseksi sijoittuivat samalla pistemäärällä, mutta pienemmän slopen turvin Timo ja Karita Mäkelä. Voittajapari oli kuitenkin tällä kertaa täysin ylitse muiden, kun Jari Mäkelä ja Jori Kangaskortet pelasivat hirmutuloksen 42pistettä jolla siis irtosi tämän vuotisen OP Pari Openin ylivoimainen voitto.

-Juho-

css.php