Ylävalikko

Golfammattilaisen kuulumisia

Kuulumiset Marokon reissusta ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Pari kuukautta on nyt karsinnoista kulunut aikaa ja sulattelua on tarvinnut tehdä. Hieno homma oli että pelasin esikarsinnat Marokon Palm Golf Ourikalla todella hyvin sijoittuen siellä 11. Tällä kisalla ei sinänsä ollut sen enempää merkitystä kuin se, että tuli olla cut rajan oikealla puolella jotta paikka karsintafinaaliin aukeaisi. Olin oikealla puolella rajaa. Pelasin neljä päivää yhteistuloksella +1. Asetelmat ja fiilikset siis olivat hyvinkin positiiviset silmällä pitäen viikon kuluttua pelattavaa finaalia.

Välipäivät Maarokossa meni enimmäkseen treenatessa ja palautuessa esikarsinta rupeamasta ja pro-am:sta, johon kutsuttiin halukkaat esikarsinnan tuloslistan perusteella. Pääsin pelaamaan mukaan ja pro-am ryhmäni sijoittui hienosti kisan kolmanneksi.

Karsinta finaali pelattiin Palm Golfin lisäksi myös Amelkis Golfissa vuoro päivin. Fiilis korkealla aloitin urakkani Amelkikselta. Avauspäivän +3 ei ollut se mitä lähdin hakemaan mutta ihan hyvä aloitus kaikesta huolimatta. Toisen päivän pelasin Palmilla tulokseen par ja olin vielä ihan peleissä mukana. Kolmas kierros jälleen Amelkiksella. Aloitin kierrokseni 18m birdiellä, mutta putteri hylkäsi minut loppupäiväksi. Varmuus katosi ja putteja tuli liikaa. Kierroksen tulos painui +5:n. Yhteistuloksen ollessa +8, jäi neljännelle kierrokselle lievästi sanottuna tekemistä mikäli viimeiselle, viidennelle kierrokselle haluaisin mukaan. Cut raja taisi olla +2. Neljännen kierroksen pelasin jälleen Palmilla, tuttu kenttä, olinhan pelannut siellä hyvän esikarsinnan. Kierroksen teema oli siis birdietä birdien perään. Aivan en tavoitteeseen päässyt, tulos -1 ja lopullinen +7, jätti minut ulos viimeiseltä kierrokselta. Pettymys oli melkoinen koska olin ihan varma ennen kisaa, että pelaan kaikki viisi kierrosta finaalissa. Toisin kuitenkin kävi. Kategoria kuitenkin LETAS kiertueelle aukesi.

Nyt pari kuukautta myöhemmin, kun treenit alkaa uutta kautta silmällä pitäen, nuo pettymyksen ajatukset on unohdettu. Tämän kauden pelaan siis LET:n haastajakiertuetta LETASia (LET Access Series). Kisoja on kalenterissa tällä hetkellä 11, joista yksi pelataan Messilä Golf Clubilla kesäkuun alussa. Omalla kategoriallani en välttämättä ihan joka kisaa pääse pelaamaan, mutta tavoitteena on parantaa kategoria alkukisojen jälkeen kauden re-rankingissä, jossa hyvällä menestyksellä on mahdollista ansaita vahvempi kategoria loppukaudelle. Kauden ensimmäinen kisa on juuri tällainen mihin oma osallistuminen on vielä auki, mutta varmasti voin sanoa, että oma kausi alkaa viimeistään toukokuun alussa Sveitsissä.

Tällä hetkellä päiväjärjestykseen kuuluu treenejä, yhteistyökumppaneiden hankintaa ja töitä isäni firmassa. Mahdollinen Espanjan treenireissu on suunnitteilla maaliskuun loppupuolelle.

Hyvää kevään odotusta kaikille!

-Niina

css.php