Ylävalikko

Avio-/avopari weekend tuloksia

IMG_5864

Perinteisen pariskuntaviikonlopun 1. pelipäivä on takana. 72 pariskuntaa pelasi lauantaina scramblea ja tulokset olivat hurjia. Parasta peliä esitti Tuija ja Pasi Kristiansson, jotka keräsivät loistavalla pelillä peräti 48 pistettä slopen ollessa 6. Merja ja Pekka Liias on toisena 46 pisteellä ja kolmantena sunnuntain greensomeen jatkaa Päivi Vinkka ja Lassi Myllylä. Pelaavista pariskunnista yli puolet on ns. vieraspelaajia, joten viikonlopun suosio on valtakunnan tasolla.

Lauantain erikoiskilpailut pelattiin väylillä 8. ja 16. Pisin avaus väylällä 8. oli nuorten hallitsemaa, kun Mira Mäkelä ja Jani Liias saivat Partyliten tuotteita palkinnoksi. 16. väylän lähimmäs lippua- kisan vei Tuija Kristiansson tuloksella 1,90 m ja Markku Nyman 3,66 m tuloksella. Palkinnot lahjoitti Kiinteistömaailma.

Sunnuntaina klo 9:00 startattiin 1. ja 10. tiiltä kisan toiseen päivään. Pelimuotona oli greensome eli molemmat avaavat ja paremmalla jatketaan vuorotellen reikään asti. Lähtöjärjestys määräytyi lauantain tulosten perusteella käännetyssä järjestyksessä. Tulostaso säilyi edelleen erinomaisena. 3. väylällä lähimmäs lippua onnistuivat pallonsa lyömään naisista Virve hämäläinen (2,57m) ja miehistä Kari Perälä (2,26m). Pisin avaus ratkaistiin väylällä 11. Naisten pisin oli jälleen Mira Mäkelälle ja miesten kisan voitti Ari Maunumäki. Molemmissa erikoiskilpailuissa palkinnot lahjoitti Partylite. Itse parikilpailu päättyi lopulta niukkaakin niukemmalla erolla parille Mira Mäkelä/Jani Liias. Samaan tulokseen 81 pistettä pääsivät myös Tuija ja Pasi Kristiansson, mutta pienempi slope ratkaisi voiton Miralle ja Janille. Kolmas sija oli myös tiukka kisa, kun pari Päivi Vinkka/Lassi Myllylä sekä Eija ja Sakari Palsola päätyivät molemmat tulokseen 80 pistettä. Myös tässä pariskuntien slope määräsi järjestyksen Päivin ja Lassin eduksi.

Tänä vuonna tapahtumaa olivat tukemassa Finlandia Hotelli Rantakalla, Partylite/Tuija Kivioja, Hullu Poro, Hotelli Levitunturi ja Kiinteistömaailma Laaksojen Kodit Oy.

Hieno sää ja loistokuntoinen kenttä antoivat erinomaiset puitteet tapahtumalle, joka ensi vuonna järjestetään jo 10. kerran.

 

css.php