Ylävalikko

AlueTour II Pohjoinen, 5.6 Kalajoen osakilpailu

AlueTour II Pohjoinen, 5.6 Kalajoen osakilpailu

Oja Pekko lähestyy 18 griiniä taloustieteilijälle ominaisella tyylillä! "Väärä numero"!

 

 

AlueTourin toinen osakilpailu starttasi Kalajoki Golfin kentällä kello yhdeksältä tiistaiaamuna kun Sami Raunio, VaG, löi avauslyöntinsä. Kilpailussa oli yhteensä 61 osanottajaa, sarjoina tytöt ja pojat.  Olosuhteet kentällä olivat hyvät, vaikkakin pieni sateen uhka leijaili Hiekkasärkkien alueella.

Itse kilpailu oli erittäin mielenkiintoinen, etenkin tyttöjen sarjan viimeistä tulosta odoteltiin jännityksellä. Tuloksista erottuivat kuitenkin tämän hetken kovimman kilpailukunnon omaavat pelaajat. Poikien sarjassa Kurikka Juho,TG, vei voiton hyvällä 74:llä lyönnilllä. Toiseksi sijoittui Peltoniemi Eero, BG, ja jaetulta kolmannelta sijalta löytyivät Raunio Sami, VaG, ja Oja Pekko, OGK. Tytöissä voiton vei KlG:n oma juniori Niina Liias lyöntimäärällä 79. Lyönnin päässä toisella sijalla oli Koivisto Paula, OGK, ja kolmannen sijan jakoivat Pakonen Stiina, OGK, ja Törmänen Bettiina, KoG

KlG:tä hienosti edustivat myös kymmenenneltä sijalta löytyvä Jani Liias  ja Sara Palola, joka upeasti kilpailun toiseksi nuorimpana pelaajana sijoittui tyttöjen sarjassa kuudenneksi.

 

Palkitut

 

Tulokset:

Pojat:

1. Kurikka Juho, TG, 74

2. Peltoniemi Eero, BG,77

T3. Raunio Sami, VaG,78

T3. Oja Pekko, OGK,78

Tytöt:

1. Liias Niina, KlG, 79

2. Koivisto Paula, OGK, 80

T3. Pakonen Stiina, OGK, 83

T3. Törmänen Bettiina, KoG, 83

Tasoitusmuutokset

css.php