fi

Hae caddiemasteriksi Kalajoki Golfille kaudeksi 2020!

Tulevalle kaudelle haemme joukkoomme iloisia ja palvelualttiita asiakaspalvelijoita huolehtimaan golfkeskuksen asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelutehtäviin kuuluu peliaikojen varaukset, kassanhoito, puhelinpalvelu, golfvarusteiden myyntiä, jäsenrekisterin ylläpitoa, siivousta sekä kahvila- ja ravintolatyötä.
Työsuhde on määräaikainen ja ajoittuu toukokuu-syyskuu väliselle ajalle. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa, työvuoroja on 4-6/vko. Toivomme hakijoilta iloista ja oma-aloitteista asennetta työhön, vastuunkantoa ja kykyä mukautua kiireiseenkin työrytmiin. Hakijan lajituntemus golfista tai aikaisempi kokemus caddiemaster- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, samoin kielitaito. Hakijan tulee olla yli 18-vuotias. Jos tunnistat itsesi tai tiedät sopivan henkilön, ota yhteyttä! Edellytämme hakijoilta hygienia- ja anniskelupassia. Hakemukset ja tiedustelut voi lähettää 23.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kalajokigolf@kalajokigolf.fi

Kalajoki Golf sijaitsee Hiekkasärkkien kauniilla alueella noin 8 km päässä Kalajoen keskustasta. Golfkeskukseen kuuluu yksi 18-reikäinen ja yksi 9-reikäinen kenttä, harjoitusalue sekä täyden palvelun klubitalo.

Ota yhteyttä