Ylävalikko

Tutut nimet hallitsivat Finntensid-Berner Openia

Tutut nimet olivat vahvoilla Kalajoki Golfilla lauantaina pelatussa Finntensid-Berner Openissa joka järjestettiin jo kuudetta kertaa. Kilpailun kahteen sarjaan osallistui 86 pelaajaa ja tunnelma klubilla sekä kentällä oli koko päivän ajan rento ja iloinen. Kesäkuun viimeisenä kilpailun hienoimmasta suorituksesta vastasi Jarno Palola joka pelasin kentän -1 (72lyöntiä) ja voitti tällä tuloksella miesten scratch sarjan ylivoimaisesti.

Aurinkoisessa ja lämpimässä säässä pelatussa kilpailussa oli tällä kertaa mukana myös kaksi erikoiskilpailua. Edeltävän päivän tapaan väylällä 11 miteltiin pisimmistä draiveista ja väylällä 16 koitettiin päästä mahdollisimman lähelle lippua yhdellä lyönnillä. Väylällä 16 oltiin tänään hyvin hereillä, kun molempien sarjojen voittoon vaadittiin alle 3 metriin tullut lyönti. Naisten sarjan voiton nappasi OGK:n Ira Leppänen tuloksella 2,69m. Miesten puolella voitto irtosi tuloksella 1,70m jonka löi Jesse Jokitalo. Miesten pisin draivi meni tuttuuun osoitteeseen, kun Jarno Palolan hurja piiska lennätti pallon selvästi muita pidemmälle.

Naisten sarjojen palkintojen jaossa yksi nimi oli ylitse muiden, kun sekä pisimmästä draivista, parhaasta scratch tuloksesta kuin myös pistebogey sarjan voitosta vastasi sama nainen. Käsittämättömän hurjassa kunnossa oleva Pirjo Kortesoja oli omaa luokkaansa voittaen naisten sarjan tuloksella 39 bogeypistettä. Kortesoja käytti kierroksellaan 80 lyöntiä, yhden näistä ollessa väylän 11 pisin draivi halliten naisten sarjaa jälleen kerran. Kesäkuun aikana tasoitustaan 10,6:sta aina 7,5:n laskenut Kortesoja kiitteli voittopuheessaan peliseuraa, järjestänyttä tahoa sekä kenttäyhtiötä. Naisten sarjassa toiseksi sijoittui 37 pisteellä Ira Leppänen ja kolmanneksi samalla pistemäärällä, mutta suuremmalla slopella Kokkolan Inga Ruusila.

Miesten sarjassa kilpailu oli erittäin kovaa ja jälleen kerran voittajaa ratkottaessa jouduttiin turvautumaan pienempää slopeen. Kärjen osalta erittäin kovatasoisessa kilpailussa kolmas sija irtosi tällä kertaa tuloksella 37 bogeypistettä. Etuysin jälkeen johdossa ollut Vihdin Golf Clubia edustava Jesse Jokitalo pelasi takaysin hieman heikommin, josta kuitenkin palkintona kilpailun kolmas sija.  Voitosta käytiin kamppailu kahden Kalajoki Golfin pelaajan välillä, kun Joonas Laulumaa sekä Ilkka Isokääntä pelasivat hienon tuloksen 39 bogeypistettä.  Takaysillä hienot kuusi paria tehnyt hallitseva seuran HCP mestari Isokääntä kruunattiin voittajaksi tämän pelatessa pienemmällä slopella. Jo toisen voittonsa viikon sisään ottanut Isokääntä oli tyytyväinen rautalyönnin löytymiseen sekä hyvään puttipeliinsä. ”-Haluan vielä kiittää Finntensid-Berneriä hienosta kilpailusta ja Riittaa, Erkkiä ja Jounia kerta kaikkiaan loistavasta peliseurasta.”

Miesten sarjanvoittaja Ilkka Isokääntä pitämässä voittopuhetta kilpailun isännän Jori Kangaskorteen seuratessa taustalla.

Heinäkuu ja todellinen golfkesä alkaa klubilla ensiviikolla tutun Skoda Suomi Golf – kilpailun merkeissä. Kilpailuhan on pelattavissa maanantaista torstaihin ja sen voi pelata aina kentälle mennessään, kunhan vain ottaa merkitsijän mukaan. Perjantaina on vuorossa Keski-Pohjanmaan Yrittäjä Open ja viikon kruunaa lauantaina järjestettävä Media Golf, KP24 OPEN. Omasta ja muun henkilökunnan puolesta, kiitoksia kuluneesta kuukaudesta ja paljon hyviä lyöntejä heinäkuulle!

 

-Juho-

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php