Ylävalikko

Tekniikkaa tueksi, haitaksi vai iloksi?

Oletko koskaan koskaan pitänyt kirjaa kierrostesi lyöntimääristä? tai ehkäpä kierrosajoistasi?  Jokainen meistä on varmasti valittanut, motkottanut ja vitsaillut edessä pelaavan ryhmän hitaudesta! Eikö? Noh, välillä (aina allekirjoittaneella) se pallo piipahtaa raffin ja metsän puolelle ja silloin pelinopeus voi hidastua hetkellisesti. Tällaisessa tilanteessa sääntöjen tietäminen, pallon merkkaaminen ja ryhmän oikeanlainen toiminta säästää aikaa ja pitää huolen että kenttä ”rullaa” jouhevasti.

Entäpä jos? Pitäisit kirjaa miten pelailet  ja puuttuisit omiin ongelmakohtiin esimerkiksi ottamalla yksityistunteja Prolta tai käymällä kertauskurssilla? Vaihtoehtoja on monia! Itse suosin uuden mailan ostamista pelin takerrellessa, mutta koska allekirjoittaneella se kulkee niin harvoin, että taloudellisesti se ei ole kannattavaa ja bägiin mahtuu vain se 14 mailaa kerrallaan.

Noo, ongelmaan on monta ratkaisua. Eräs tapa paikallistaa omat ongelmakohdat on Greeni-palvelu, joka on ollut klubillamme käytössä jo muutaman vuoden. Rekisteröitymällä www.greeni.com sivustolla, voit luoda oman profiilisi ja seurata kierrosaikojasi sekä lyöntimittojasi esimerkiksi ollessasi töissä (Huom. varo esimiestäsi), näin ei ainakaan mene kallisarvoista golfaikaa hukkaan! Eikö? Miten tämä sovellus sitten toimii? Sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

  1. Pyydät caddiemasterilta greeni-laitteen mukaan kierrokselle ja jos olet luonut profiilin greeni-palveluun, pystymme rekisteröimään laitteen helposti sinun profiiliisi. Näin kierroksen jälkeen tietosi tallentuvat profiiliisi.
  2. Asennat puhelimeesi greeni-palvelun ja pystyt rekisteröimään jokaisen lyöntisi reaaliajassa puhelimeesi, samalla puhelimesi kertoo etäisyyden lippuun ja kuinka pitkä oli edellinen lyöntisi. Kätevää, eikö?

Palveluun kannattaa tutustua ja pohtia mitä juuri sinä haluat golfilta? Allekirjoittanut voisi tehdä vaikka elämänsä ensimmäisen HIO:n, pelata kentän alle parin, jonka jälkeen nauttia täydellisesti paistetun sisäfileen (medium -)valkosipuliperunoilla läheisten ystävien ylistyspuheiden raikuessa varhaiseen aamuun.  Ehkä sitten seuraavassa elämässä…

 

Teknologian tukemia kierroksia toivottaen,

Petri Westerlund

Palvelupäällikkö

css.php